Mundur: Cara Nggawe Serep Shopify utawa Shopify Plus Toko kanthi otomatis

Cara Nggawe Serep Shopify utawa Shopify Plus kanthi Otomatis

Sawetara minggu kepungkur wis cukup produktif karo klien industri fashion sing diluncurake situs langsung menyang konsumen. Iki minangka klien nomer loro sing wis dibantu karo Shopify, sing pertama yaiku layanan pangiriman.

Kita mbantu klien iki mbangun lan menehi merek perusahaan, ngembangake produk lan strategi pemasaran, nggawe Shopify Plus situs, Integrasi menyang ERP sing (A2000), Integrasi Klaviyo kanggo olahpesen SMS lan email kita, nggabungake sistem helpdesk, pengiriman, lan pajak. Wis cukup gaweyan kanthi ton pangembangan kanggo fitur khusus ing saindenging situs kasebut.

Shopify minangka sistem sing cukup ekstensif, kanthi fitur POS, toko online, lan malah blanja seluler liwat aplikasi Toko. Nanging sing nggumunake, malah Shopify Plus - solusi perusahaan - ora duwe serep lan pemulihan otomatis! Untunge, ana platform sing luar biasa sing terintegrasi kanthi lengkap liwat Aplikasi Shopify sing ngurus serep saben dina kanggo sampeyan… mundur.

Mundurake Serep Shopify

Rewind wis dipercaya luwih saka 100,000 organisasi lan minangka layanan serep utama kanggo Shopify. Fitur lan keuntungan kalebu:

  • Gawe serep Toko Panjenengan - Gawe serep kabeh, saka foto produk individu nganti metadata menyang kabeh toko sampeyan.
  • Simpen Wektu lan Uang - Serep CSV manual mbutuhake wektu lan rumit. Rewind nggawe serep data kanthi otomatis, nyedhiyakake keamanan data set-it-and-forget-it.
  • Mulihake Data Kritis ing Menit – Aja nganti konflik piranti lunak, aplikasi buggy, utawa malware mangan menyang dhasar sampeyan. Rewind ngidini sampeyan mbatalake kesalahan lan bali menyang bisnis kanthi cepet.
  • Riwayat Versi ing pucuk driji - Tetep tundhuk lan siap audit. Tentrem atine liwat serep data sing aman lan otomatis minangka kauntungan kompetitif sing dibutuhake bisnis sampeyan.

Cara Nggawe Serep Shopify karo Rewind Backups

Mangkene ringkesan video babagan platform kasebut.

Data sampeyan disimpen kanthi otomatis saka adoh lan dienkripsi kanthi aman… kuwi nilai sing ora bisa dilebokake label rega. Bener, rega Rewind pancen apik banget. Rewind bakal njaga serep sing terus-terusan, kalebu metadata. Mulihake apa wae saka gambar siji menyang kabeh toko - cukup pilih tanggal nalika kabeh bisa digunakake, banjur pencet mulihake!

kanthi mundur, sampeyan bisa milih tanggal kanggo mulihake tema, blog, koleksi khusus, pelanggan, kaca, produk, gambar produk, koleksi cerdas, lan/utawa tema sampeyan.

Miwiti Uji Coba Mundur Gratis 7 Dina

pambocoran: Kita lagi afiliasi kanggo mundur, Shopify, Lan Klaviyo lan nggunakake pranala afiliasi kita ing artikel iki.