Cara Lebokake Multiple Kirim Domain ing Rekam SPF

email ngirim

We ramped munggah newsletter mingguan kita (dadi manawa kanggo ndhaptar!) Lan aku weruh sing mbukak lan klik-tingkat tarif cukup kurang. Kemungkinan akeh email kasebut ora mlebu ing kothak mlebu. Siji item kunci yaiku kita duwe Cathetan SPF – cathetan teks DNS – sing ora nuduhake manawa panyedhiya layanan email anyar minangka salah sawijining pangirim. Panyedhiya layanan Internet nggunakake cathetan iki kanggo validasi yen domain sampeyan wis sah ngirim email saka pangirim kasebut.

Amarga domain nggunakake Google Apps, Google wis nyiyapake. Nanging kita kudu nambah domain liyane. Sawetara wong nggawe kesalahan nambah cathetan tambahan. Sampeyan ora cara kerjane, sampeyan pancen kudu duwe kabeh pangirim sing sah ing siji cathetan SPF. Mangkene carane cathetan SPF saiki dianyari karo kalorone Ruang kerja Google lan Sirkup.

martech.zone TXT "v=spf1 kalebu:circupressmail.com kalebu:_spf.google.com ~kabeh"

Penting banget yen kabeh domain sing ngirim email kanggo sampeyan didaftar ing cathetan SPF, utawa email sampeyan bisa uga ora nggawe kothak mlebu. Yen sampeyan ora ngerti apa panyedhiya layanan email sampeyan wis kadhaptar ing rekaman SPF, tindakake Panelusuran SPF liwat MXToolbox:

alat golek rekaman spf

Elinga, sawise sampeyan ngganti rekaman TXT nganggo informasi SPF, bisa uga butuh sawetara jam kanggo server domain nyebarake owah-owahan kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.