Multiple Domain in your SPF Record

email ngirim

Kita ngrampungake buletin mingguan (manawa ndhaptar!) Lan aku ngerti manawa tarif mbukak lan klik-tayang cukup murah. Kemungkinan akeh email kasebut ora mlebu ing kothak mlebu. Siji item utama yaiku yen ana Cathetan SPF - cathetan teks DNS - sing ora nuduhake manawa panyedhiya layanan email anyar minangka salah sawijining pangirim. Penyedia layanan internet nggunakake cathetan iki kanggo ngesyahake manawa domain sampeyan duwe wewenang ngirim email saka pangirim kasebut.

Amarga domain nggunakake Google Apps, Google wis nyiyapake. Nanging kita kudu nambah domain liyane. Sawetara wong nggawe kesalahan nambah cathetan tambahan. Sampeyan ora cara kerjane, sampeyan pancen kudu duwe kabeh pangirim sing sah ing siji cathetan SPF. Mangkene carane cathetan SPF saiki dianyari karo kalorone Aplikasi Google lan Sirkup.

martech.zone. IN TXT "v = spf1 a: circupressemail.com a: _spf.google.com ~ kabeh"

Sampeyan kudu kabeh domain sing ngirim email atas jenenge sampeyan dhaptar ing cathetan SPF, utawa email sampeyan bisa uga ora nggawe kothak mlebu. Yen sampeyan ora ngerti manawa panyedhiya layanan email sampeyan wis dicathet ing cathetan SPF, coba Goleki SPF liwat 250ok:

spf-checker

Elinga yen, sawise ngganti data TXT nganggo informasi SPF, butuh sawetara jam kanggo server domain kanggo nyebarake pangowahan kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.