4 Strategi Penting Kanggo Bisnis Multi-Lokasi Online

Pemasaran Bisnis Multi-Lokasi

Iki dudu statistik sing ngagetne, nanging isih nggumunake - luwih saka separo kabeh penjualan ing toko dipengaruhi digital taun kepungkur ing infographic paling anyar babagan pemasaran bisnis multi-lokasi kanthi online.

MDG riset lan ngenali papat taktik pemasaran digital sing penting sing kudu digunakake saben bisnis multi-lokasi sing nyakup tren pencarian, platform, konten, lan piranti.

  1. Telusuri: Optimalake kanggo "Bukak Saiki" lan Lokasi - Pelanggan ganti saka nggoleki barang-barang adhedhasar mbesuk kaya jam nyimpen kanggo istilah sing luwih cepet kayata bukak saiki. Kasunyatane, telusuran kalebu mbukak saiki wis tikel kaping telu sajrone rong taun kepungkur Amarga kamajuan browsing ing lokasi, konsumen uga ora nambah informasi lokasi ing telusuran. Iki tegese perusahaan kudu mriksa informasi lokasine sing anyar ing situs, profil sosial, lan direktori apa wae.
  2. Platform: Fokus ing Google Bisnisku lan Kaca Facebook - Google lan Facebook ngurutake papan aplikasi web lan seluler, mula manawa bisnis sampeyan diwakili kanthi akurat lan akurat ing kaloro platform iku penting kanggo sukses pemasaran digital. Unsur kalebu alamat, jam bisnis, nomer telpon, foto, artikel, tautan, integrasi, pariwara, peringkat, ulasan, informasi lokasi, lan uga ajakan-ajakan internal sing wis ana ing bisnis.
  3. Konten: Eksperimen karo Potongan sing Sangat Panjang lan Cepet - Artikel lan video bisa uga beda ing antarane rangking, nuduhake, lan keterlibatan, dadi coba coba apa kombinasi sing paling apik kanggo bisnis sampeyan. Dawane beda-beda, sanajan kanggo potongan sing padha, adhedhasar platform.
  4. Piranti: Siap-siyap Kanggo Masa Depan Digital Berbasis Swara - salah sawijining evolusi utama sing durung nate rampung, nanging sing dadi penting yaiku nggunakake antarmuka swara kanggo sesambungan karo platform / piranti digital. Amazon wis adol luwih saka 10 yuta piranti Echo sing dikuwasani Alexa lan diprakirake bakal ana 21.4 yuta pamicara cerdas ing Amerika Serikat ing taun 2020. Panelusuran swara luwih dawa, pacelathon, lan biasane arupa sawijining pitakon, saengga njamin sampeyan duwe konten sing cocog karo pangarepan kasebut bakal dadi luwih penting kanggo bisnis.

Kanthi ngoptimalake strategi telusuran kanthi cepet kanggo lokasi / kedekatan, investasi kanggo ningkatake kaca Google Bisnisku lan Facebook, nyoba eksperimen karo macem-macem dawa konten, lan nyiyapake interaksi kanthi swara, sampeyan bakal nambah upaya pemasaran. Iklan MDG

Mangkene infographic lengkap saka MDG Advertising, 4 Taktik Pemasaran Digital Penting kanggo Bisnis Multi-Lokasi.

Pemasaran Bisnis Multi-Lokasi