Kepiye Email Nggabungake Pemasaran Multi-Saluran

Infographic Marketing Multi-Saluran

Ing jaman saiki, pemasaran wis akeh aspek. Saka blog nganti media sosial nganti infografis nganti email, penting kabeh pesen tetep lan integral. Wis pirang-pirang taun kepungkur, email dadi inti saka pemasaran multi-saluran.

Kita kerja bareng kanca ing Delivra kanggo nggawe infographic babagan carane email mbantu para pemasar nggabungake lan menehi pesen pemasaran. Apa sampeyan ngerti manawa 75% pangguna media sosial nganggep email minangka pesen komunikasi sing disenengi karo perusahaan? Pancen gedhe tenan. Email minangka pemasaran adhedhasar ijin, tegese konsumen utawa prospek bisa mutusake nggawe syarat dhewe. Nggunakake media iki kanthi cara sing bener bisa nambah konversi kanthi drastis, luwih-luwih yen ngidini prospek milih lan milih kepiye carane kepengin melu.

Tantangan Pemasaran Email

Salah sawijining tantangan sing wis ditindakake yaiku tetep karo marketing email. Kita duwe hiatus pemasaran email ing taun iki kanthi kabeh jadwal sing sibuk, nanging bubar wiwit ngirim maneh. Kunci pemasaran email yaiku nduwe dina lan wektu tartamtu nalika ngirim email. Jadwalake wektu ing tanggalan kanggo nggawe manawa konten lan desain sampeyan rampung kanggo kampanye email ing minggu kasebut. Gawe tanggalan konten, tema kanggo email, lan cara kanggo nambah email. Perencanaan cenderung nyebabake tumindak.

Yen sampeyan ora nggunakake marketing email, mula sampeyan kudu mriksa tliti klik lan keterlibatan sing bisa ilang. Coba pikirake - umume wong mriksa email saben dina. Napa sampeyan ora nggunakake marketing email? Kepiye sampeyan nggunakake marketing email? Iki minangka sawetara pitakon sing sampeyan kudu takon dhewe minangka organisasi.

Kepiye cara nggunakake email ing kegiatan pemasaran multi-saluran?

Infographic Marketing Multi-Saluran

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Infographic sing apik, nanging bakal dakkandhakake manawa email minangka saluran dhewe-dhewe, lan data pelanggan sing ngubungake saluran.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.