Aplikasi Ponsel Pemasaran Paling Apik! Versi 3

mtb iphone v3

Tim luar biasa ing Postano wis rampung maneh, ngungkuli kabeh pangarepanku kanggo aplikasi seluler sing apik karo Versi 3 Martech. Aku pracaya iku App iPhone Marketing paling apik ing kana (Android teka)!

mzl.rtyyutte.320x480-75Kaping pisanan yaiku desain ulang sing apik banget sing nggabungake navigasi kiwa kaya Facebook. Dadi luwih gampang gulung lan pilih kategori utawa media sing pengin dituju - kalebu Podcast, Video lan Acara - nalika nggedhekake viewport nalika maca artikel. Iki antarmuka sing apik banget lan bisa digunakake.

Ing 3 wulan, kita wis tikel kaping telu pangguna aplikasi seluler - saiki meh 1,000. Lan, kaya sing wis ditulis sadurunge, ing keterlibatan lan statistik sing ana gandhengane karo pangguna aplikasi seluler banget nyengsemaken. Pangguna kita maca luwih lengkap, nonton liyane, ngrungokake luwih akeh lan nggunakake luwih akeh wektu tinimbang media liyane. Thanks kanggo Webtrends sing apik analitik aplikasi seluler!

Mungkin sing paling penting yaiku integrasi rapi karo WordPress tegese kita ora prelu nindakake apa wae kanggo nganyari aplikasi. Podcast, video, Posting blog lan postingan blog sing didhukung kategori kabeh dianyari kanthi otomatis nalika nerbitake konten ing situs iki. Aplikasi kasebut malah duwe tandha seluler lan kemampuan kanggo nyimpen artikel favorit sampeyan. Postano pancen pantes oleh hadiah kanggo pakaryan sing hebat sing wis ditindakake.

Download Aplikasi Seluler Saiki!

Ing ngisor iki Stats nganti saiki

aplikasi webtrends-mobile-apps

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.