Martech Dianyari kanggo Browser Seluler lan Tablet

mtb iphone h

Yen sampeyan wis nyoba maca blog ing browser seluler utawa tablet, mesthine sampeyan bakal frustasi. Sampeyan bakal seneng ngerti manawa pungkasane nganyari versi lan ngoptimalake pengalaman nggunakake WPTouch Pro (tautan afiliasi). WPTouch Pro minangka solusi sing kuat kanggo WordPress sing bisa ngontrol versi seluler lan tablet sampeyan.

Mangkene tata letak vertikal ing iPhone:
mtb iphone v

Mangkene tata letak horisontal ing iPhone:
mtb iphone h

Mangkene tata letak vertikal ing iPad:
mtb ipad v

Mangkene tata letak horisontal ing iPad:
mtb ipad h

Kita uga bakal ngupayakake nganyari maneh aplikasi kita. Saiki, kita duwe aplikasi iPhone sing cukup nyenengake lan kayane rada gedhe. Kita bakal nggunakake sawetara aplikasi khusus kanggo iPhone, Android, iPad lan tablet. Kita uga nggarap App Facebook!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.