Martech Sambutan Sponsor Anyar Zoomerang!

zoomerang

Kita seneng banget ngumumake sponsor anyar ing Martech Zoomerang! Zoomerang minangka sponsor Teknologi Pemasaran, gabung karo sponsor Analytics - Webtrends. (Kita duwe sponsor tambahan sing kasedhiya kanggo Sosial, Seluler, Blogging lan Email).

zoomerang s

Nalika kita terus ngembangake tilas Martech karo Tampilan Radio Teknologi Pemasaran, Video Teknologi Pemasaran, Fantastic Twitter lan Facebook ngarsane, lan Newsletter Pemasaran kanthi cepet (klik Lengganan ing ndhuwur), kita golek kesempatan sing luwih interaktif karo pamirsa.

Kemitraan karo Zoomerang iku sampurna. Saiki sampeyan bakal nemokake poling saben minggu ing sidebar sing bakal kita promosi lan diskusi karo para pamaca. Coba melu iki supaya bisa entuk asil sing apik. (Yen sampeyan maca liwat RSS, priksa manawa klik liwat lan wangsuli survey).

Kita uga bakal entuk sawetara data luar biasa saka tim ing Zoomerang kanggo dilebokake infographics (sing pertama meh siyap!), presentasi, whitepaper, webinar, pidato lan postingan blog! Uga, tampi Jason Miller, Manajer Media Sosial (alias Zoomerang), Manajer Media Sosial. Jason bakal nulis kiriman blog kanggo Martech Zone!

Mangkene penawaran Zoomerang kanggo sampeyan!

Pisanan - sampeyan pancen bisa ndhaptar a Akun dhasar GRATIS karo Zoomerang! Ora mung iku, wong-wong sing seneng ing Zoomerang nawakake akun Pro Tahunan mung $ 149 setaun kanggo kanca-kanca Martech Zone; regane $ 50 regane biasa. Mlebu saiki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.