mPartikel: Ngumpulake lan Sambungake Data Pelanggan Liwat API lan SDK Aman

Platform Data Pelanggan mPartikel

Klien anyar sing digunakake karo kita duwe arsitektur sing angel sing nambahi selusin platform uga luwih akeh titik entri. Asil kasebut ana ton duplikasi, masalah kualitas data, lan kesulitan ngatur implementasi luwih lanjut. Nalika padha pengin supaya nambah luwih akeh, disaranake supaya ngenali lan ngetrapake Platform Data Pelanggan (CDP) kanggo ngatur kabeh titik entri data kanthi luwih apik menyang sistem, nambah akurasi data, tundhuk karo standar peraturan sing beda, lan supaya integrasi platform luwih gampang.

Platform Data Pelanggan mPartikel

mPartikel nduweni API sing kuat, aman lan liya-liyane 300+ kit pangembang piranti lunak sing diproduksi (SDKs) supaya sampeyan bisa kanthi gampang ngatur data pelanggan kanthi luwih cepet, nyebarke integrasi kanthi luwih cepet, lan njamin manawa data sampeyan resik, seger, lan tundhuk. Platform nawakake:

Platform Data Pelanggan mPartikel

  • Sambungan Data - Nglumpukake data nganggo API lan SDK aman lan sambungake karo kabeh alat lan sistem tim sampeyan. Akses data pelanggan sing sampeyan butuhake tanpa repot manajemen kode pihak katelu. Integrasi kanggo sistem iklan, platform analitik, platform layanan pelanggan, sistem pemasaran sistem finansial, platform manajemen idin, lan platform keamanan kasedhiya liwat 300+ SDK. Sampeyan bisa mbukak data menyang solusi gudang data amba kalebu Amazon Redshift, Snowflake, Apache Kafka, utawa Google BigQuery kanthi wektu nyata. Utawa, mesthine sampeyan bisa nggabungake platform liwat API sing kuat.

mPartikel Data Master

  • Kualitas Data - Nambah kualitas data pelanggan lan gaweyan data sing apik kanthi ngatur, ngatur, lan validasi data pelanggan sadurunge dituduhake karo sistem hilir.
  • Data Governance - Ngatur kepatuhan karo peraturan privasi data lan dhukungan kanggo kabutuhan pamrentahan organisasi sampeyan. Jaga privasi pelanggan nganggo lokalisasi data, kepatuhan CCPA, panjaluk subyek GDPR, manajemen idin GDPR, proteksi data PII, lan atur kepatuhan lan idin karo OneTrust.
  • Personalisasi sing Didhukung Data - Gawe pengalaman pribadi nggunakake data pelanggan sejarah lan real-time. Gawe pamirsa, atribut sing diwilang, profil pangguna omnichannel, lan panggunaan LiveRamp kanggo ngirim pengalaman pelanggan sing dipersonalisasi.

Sambungake karo ahli mParticle kanggo ngrembug babagan cara nggabungake lan nyusun data pelanggan kanthi cara sing tepat kanggo bisnis sampeyan.

Ndeleng Kabeh Integrasi mPartikel Jelajahi Demo mPartikel

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.