Industri Film IV - Ula ing Plane

Parts I, II, III...

Apa sampeyan ngerti yen aku pengin industri film sukses?

Ula ing Plane mbukak dina iki. Film sing bisa dadi elek yaiku nggawe proyek sing apik ing pemasaran liwat internet. Ing situs web, dheweke nawakake kabeh jinis komponen virus, uga aplikasi online saka Varitalk sampeyan bisa nggunakake telpon menyang kanca utawa ngirim email saka Samuel L. Jackson.

Dheweke entuk aku. Aku mlebu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.