Industri Film III… Mbok ana sing ngarep-arep… Mbok ora

Bagian I
Part II

Mungkin Sawetara Pangarep-arep kanggo Industri Film:

TurunanMau bengi aku tertarik karo iklan spanduk sing apik (sejatine aku!) Kanggo Turunan. Iki minangka situs web sing luar biasa… para kreator nggunakake real estate browser, flash, media streaming ... kabeh kanggo nggawe pengalaman sing serem banget. Mbok manawa bagean paling keren ing situs kasebut yaiku "pengalaman", ing endi sampeyan bisa ngeklik claustrophobia lan layar sejatine goyang lan nyusut nalika nonton. Apik tenan !!!

Iki minangka conto sing apik kanggo nggunakake web kanggo sesambungan karo pangguna. Cara kanggo mbukak!

Mbok Ora:

TiVo saiki ngidini distributor media menehi tandha konten supaya acara kasebut bakal ilang sajrone sawetara wektu:
TiVo

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.