Napa Komputer Bisnis Sabanjure Sampeyan Kudu Mac

airplay apel

Aku dadi bocah penggemar wiwit kancaku Bill tuku Apple TV. Sadurunge sampeyan ngerti, aku duwe omah sing kebak Mac lan bisnis saiki kabeh Mac. Rawuh saka jagad PC, wis ana sawetara tantangan. Saperangan conto ing ndhuwur sirahku ... ora ana makro ing Office, ora ana Akses Microsoft. Nanging dhaptar sing cilik banget. Keuntungan Mac dadi luwih gedhe tinimbang kerugian sing dadi Mac ing jagad PC.

Kanthi piranti keras lan piranti lunak paling anyar, Apple wis nggawa sawetara fitur luar biasa sing apik kanggo bisnis apa wae.

Kapisan iku AirPlay. Kanthi Apple TV regane $ 99 lan TV layar lebar, saiki kantor sampeyan duwe papan kanggo nampilake kanthi lancar apa sing ana ing laptop sampeyan. Kanthi OSX versi paling anyar, Mountain Lion nambah tombol AirPlay ing garis menu. Klik banjur layar ditampilake. Sampeyan uga bisa muter video lan swara!
airplay apel

AirDrop sabanjure ... bagean saka Mountain Lion's Enggo bareng internal. Klien kita, Tinderbox, teka kanggo nyunting sawetara file. Tinimbang ngirim email utawa nyelehake folder cloud sing dituduhake ... AirDrop mung ngidini dheweke ngirim file langsung menyang Mac. AirDrop nyathet kabeh Mac ing sekitar sampeyan lan ngidini sampeyan ngirim lan nampa file (kanthi ijin). Fitur apik tenan!
airdrop apel

Time Machine minangka sistem serep paling gampang. Wenehi a Kapsul Wektu ing jaringan utawa mung nuduhake drive ing endi wae… lan sampeyan entuk lokasi serep kanggo Time Machine sing gampang gawe serep Mac.
mesin apel wektu

Apple mesthi duwe alat sing apik kanggo mbantu sampeyan pindhah saka siji Mac menyang sabanjure, nanging Asisten Migrasi iku prasaja lan apik tenan! Bubar tuku MacBook Pro anyar lan kudu nyoba aplikasi lan file. Boot munggah karo tombol Option sing ditekan lan tuntunan tuntunan takon yen sampeyan pengin dipulihake saka Machine Time, instal maneh Mountain Lion sing anyar, utawa salin file lan aplikasi sampeyan saka Mac liyane. Sajrone sakjam aku siyap lan mlaku!
asisten migrasi

Elinga manawa ora ana fitur jaringan kasebut sing sejatine mbutuhake administrator jaringan lan konfigurasi sing angel. Kaya umume sing ngasilake Apple, bisa uga bisa digunakake.

14 Komentar

  1. 1
  2. 2
    • 3

      Excel seems to run slower on older Macs, but it’s blazing on my newest MacBook Pro. The disadvantage is that VBA and Macros don’t run on a Mac (unless you run it in Windows… which is possible, but defeats the purpose of having a Mac!).

  3. 4
    • 5

      True @ twitter-15194414: disqus, nanging sayangé, versi Excel ing Mac ora kalebu VBA (Visual Basic for Applications) utawa Macros… iku minangka celah gedhe ing fungsi!

    • 6

      Sistem operasi komputer modern lan moderat wis kasedhiya program spreadsheet sing kompatibel karo Excel. Jagad sing kaget nggawe karnaval telung dina ing perayaan.
      Warta liyane, langit biru, banyune teles.
      Aku duwe Excel mbukak / sunting / nyimpen spreadsheet sing kompatibel ing PALOT PALOT PALM 90-an lan PHONE adhedhasar-simbolis kanggo nuwun.

  4. 7

    Ehhh ... umpamane aku ora yakin banget ing kene.

    Airdrop kaya swasana banget kaya fitur nuduhake file sing wis dibangun ing Microsoft Windows udakara rong puluh taun saiki, lan sing asring digunakake ing kantor adhedhasar Windows XP / 7. Aku nemoni masalah minangka USP kanggo Mac. Lan sanajan ora ana, sampeyan bakal gampang uga nindakake perkara sing padha karo dongle bluetooth $ 10 sing dipasang ing port USB ing desktop, lan fitur BT sing wis ana (lan ora ditemtokake) ing laptop PC apa wae (Mesthi wae, aku wis nggunakake akeh banget kanggo ngirim file menyang lan saka telpon sing ana Bluetooth nanging konektivitas USB sing kurang, nganggo laptop lan desktop sing dilengkapi dongle)… utawa malah luwih gampang, sneakernetting nganggo sub- $ 10 USB stick memori utawa kertu SD.

    Airplay… OK, ora apik, nanging sampeyan isih butuh host kanggo nyiyapake lan nyambungake Apple TV. Sampeyan bisa uga ora angel nggawe kaya PC / laptop sampah lawas sing disambungake menyang input VGA HDTV plus fitur Remote Desktop Sharing (uga dibangun ing Windows wiwit paling ora 2, yen ora 9x)… lan ing lingkungan kantor aku bisa ' ora ana akeh HDTV babagan sing ora duwe PC bisnis separo (utawa Mac khusus) sing disambungake, utawa mesin Windows sing wis dipasang (ing papan papan digital). Uga ana piranti nirkabel tampilan nirkabel sing kasedhiya kanggo PC - nyatane, piranti apa wae sing ngetokake sinyal komponen hi-def VGA, RGB utawa YCbCr (lan ing sawetara kasus HDMI / DVI, utawa komposit) ora preduli saka jinis, sistem operasi, driver utawa piranti lunak - ora entuk dhuwit luwih akeh. TV Smart Modern bisa uga bisa nindakake apa wae liwat ethernet (lan wifi) uga, nanging ing wektu iki aku ora bakal menehi dhuwit…

    Kapsul Wektu ... Aku ora pengin nyoba banget, nanging keprungu kaya ngono. Aku wis tuku hard disk eksternal sing murah sadurunge, dilengkapi piranti lunak serep otomatis sing padha, lan aku yakin yen tuku piranti NAS umum bisa uga padha. Windows versi versi modern bisa disetel kanggo arsip file versi sadurunge kanthi otomatis ing drive server cadangan kanggo momen "oops" kaya sing padha karo TC (nyatane ... apa sampeyan bisa bener ngekstrak siji-siji file kasebut? Pungkasan Aku duwe pengalaman langsung sampeyan kudu muter kabeh komputer…) - maneh, aku nggunakake fasilitas kasebut ing mesin papan kerja dhewe sawise ana kesalahan sing ora ati-ati, lan pancen lancar ... klik kanan ing folder sing dimaksud, bukak menyang tab "versi sadurunge", lan coba centhang nganti sing ngemot file sing ilang ditemokake ... banjur salin file kasebut menyang folder saiki.

    Asisten Migrasi - OK, sampeyan duwe titik ing kana. Aku seneng banget karo komputerku dhewe (kayadene, ora nate nyusahake drive eksternal, nyalin dokumen lan file data liyane sing cukup sithik sing ana ing disk internal menyang sing anyar) mesin (utawa mung nyelehake ing tumpukan DVDs), banjur instal maneh sawetara program sing isih digunakake saka pirang-pirang nomer sing wis diinstal pirang-pirang taun banjur saya lali. Nanging iki bakal dadi luwih relevan karo pangguna ing omah utawa wong ing kantor cilik lan ora teratur tinimbang bisnis ukuran kanthi jaringan lan server dhewe, ing endi uyah sysadmin sing cocog karo gambar drive sistem operasi standar. ngono wae

    Apa mupangate mupangate administrator jaringan lan disiplin utawa sistemik apa wae kanggo jaringan kantor sampeyan? Anarki jinis kasebut cenderung nyebabake sloppiness, kurang kemampuan pemulihan bencana, rasa ora aman lan panggunaan aplikasi, tanpa nyatane nyebabake produktivitas.

    • 8

      Airdrop is quite different than folder/file sharing on a PC. This requires no network… just another Mac within the wireless range. It’s quite nice! Anytime I’ve done filesharing with a PC, I’ve had to get a user login on the corporate network and added to their group before I could share anything.

    • 9

      your missing the point mark. They just simply work, not setups, control panel (except for the permissions). I was a pc guy for 20 years and after being the sys admin at work and then coming home to be a sys admin for HW at home, i got tired. Spent the money on macs and never looked back. No more blues, pinks, whites or blacks. Macs just simply work w/o any admin skill needed. At work we got the option of ordering Mac or PC. And i went with mac, because i can always run windows within VMware. PC’s are going away because the HW jsut simply needs to work w/o having a BS in CS.

  5. 10

    Ya, windows mbukak ing Mac luwih cepet, cepet lan nindakake sing dikarepake luwih apik tinimbang PC. Dadi ing pikirane lan apa sing bisa ditindakake Mac luwih apik tinimbang PC, kenapa ora duwe loro jagad kasebut ing mesin sing luwih apik. Pungkasane, sampeyan bakal nggunakake bagean PC kanthi sithik.

  6. 11

    Airplay uga ora masalah. Tablet PC umur 5 taun bisa streaming kabeh file Pusat media menyang Sony Network Player sing umur 4 taun. Nguap.

  7. 13

    Iki kayane 'bocah lanang penggemar' liyane sing ana ing Apple. Nanging ana sawetara perkara sing salah, kayata, Mac ringkes kanggo Macintosh, nanging ora ana komputer Macintosh maneh. "Mac" minangka PC, iku hardware sing padha mung ing kasus mengkilap, lan regane 4 kaping luwih akeh. Aku nganggep prabédan sing coba dituduhake yaiku MacOS (yaiku, Sistem Operasi) luwih apik tinimbang Windows kanggo panggunaan bisnis, nanging sampeyan durung bisa nemokake alasan nyata kenapa MacOS luwih apik kanggo pangguna bisnis.

    Punika sababipun:

    1. AirPlay mbutuhake sampeyan Tuku hardware ekstra, lan umume perusahaan ora duwe persiyapan Apple TV, tegese yen entuk AirBook utawa soko sampeyan ora bisa nuduhake apa sing sampeyan lakoni ing layar amba nalika sampeyan lelungan adoh saka TV khusus sampeyan. Umume proyektor uga gagal nampilake layar kanthi bener lan mudhun menyang layar 1024 × 768 (paling apik, biasane 800 × 600), iki menehi pengalaman ndeleng sing kurang apik, lan umume sapa wae sing nuduhake desktop karo wong liya - aku durung nemokake bisnis sing duwe Apple TV.
    Yen sampeyan nuduhake desktop windows, proyektor sing padha bakal ngidini sampeyan nggunakake 1280, 1440, 1600 utawa 1920 tanpa masalah - mula kenapa hardware sing padha gagal nindakake iki, mung amarga sampeyan nggunakake MacOS? Aku ngira pitakonane mangsuli dhewe.

    2. AirDrop biasane padha karo deteksi otomatis ing Windows sing wis ana wiwit windows 2000. Sembarang mesin ing jaringan sing nuduhake apa-apa ing publik bakal katon ing wilayah "My Network Places", sampeyan ora prelu nindakake apa wae sing entuk iki, bisa ditrapake! Yen sampeyan pengin ngirim soko wong, cukup seret banjur selehake menyang folder kasebut, nanging sampeyan uga bisa browsing file sekaligus.
    Yen wis ngunci ijin (umume Administrator bakal mateni iki ing gambar dhasar), mula mung bisa menehi idin nulis menyang folder Dokumen Publik ing sawetara detik.

    3. Mesin Wektu kaya swara serep otomatis sing wis dawa (wiwit win 2000). Nanging windows mung bakal nggawe serep file sistem, yen sampeyan pengin nggawe serep file pribadi, biasane sampeyan duwe cara kanggo nindakake iki karo piranti lunak server windows sing pangguna ora perlu dingerteni - bakal kelakon .
    Yen sampeyan pengin nggawe serep data pribadi, mula gampang ing windows kaya sing ditindakake ing MacOS, cukup pasang drive menyang mesin, utawa NAS menyang jaringan, lan bakal kasedhiya piranti lunak sing relevan kanggo mbukak serep… Ana uga atusan strategi Cloud Backup ing kana sing murah lan malah luwih gampang digunakake.

    4. Bantuan Migrasi ing bisnis mbuwang-mbuwang wektu, amarga "Admin" sampeyan bakal nginstal gambar ing mesin kasebut, lan kabeh file sing gegandhengan karo pribadi / karya sampeyan wis didhukung ing papan liya ... Lan bakal kasedhiya kanggo pangguna ora preduli apa mesin sampeyan mlebu. Windows nggunakake pangguna roaming wiwit windows 95, sing kanthi otomatis nggawe serep data menyang jaringan sampeyan. Alat kaya tas sing digunakake kanggo ngidini sampeyan nggawe file sinkronake antarane mode offline lan online, lan kasedhiya ing Windows 95!

    • 14

      Katon minangka "bocah non-penggemar" sing durung nggunakake fitur kasebut, @ facebook-100000630323259: disqus. 🙂
      1. Aku kandha yen mbutuhake $ 99, nanging sampeyan nemtokake. Napa bisnis bakal ngentekake ewonan proyektor tinimbang nginstal HDTV lan AppleTV sing apik? Mula aku nyaranake.
      2. Ora, aku wedi ora cedhak. Ora perlu nyetel ijin, kudu ing jaringan Windows sing padha, lsp. AirDrop ngidini Mac apa wae ing sekitar lan nyambung menyang nirkabel sing padha kanggo nuduhake file.
      3. Maneh, yen sampeyan bener-bener mbukak piranti lunak, sampeyan bakal bisa ndeleng bedane.
      4. Aku wis kerja ing puluhan bisnis lan mung sawetara sing duwe sinkronisasi lan folder jaringan bareng sing sampeyan omong. Maneh, iki ndadekake Mac anyar dadi salinan sing PASTI, dene perangkat keras wis dianyari ing ngisor iki.

      I’m not speaking as a guy that doesn’t have experience in both. I have a monster Windows system at home with an XBox 360 for entertainment. The Windows experience is NOT the same. Mac and OSX features simply work better, faster, and easier than Windows. I was a Windows user for over a decade. I’m afraid I’ll never go back. My friends who used to chide me about being a “fan boy” have discovered the same.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.