Sugeng Dina Ibu!

Dina Ibu

Dina Ibu minangka liburan ritel paling gedhe kaping 3 ing taun iki kanthi luwih saka $ 22.3 milyar ing Amerika Serikat. 35.5% wong Amerika tuku perhiasan kanggo Dina Ibu, kenaikan 6.8% saben taun luwih saka setaun. Kasunyatane, belanja hadiah Ibu Umum umume ditambah 10.5% saben taun.

Apa sampeyan kepengin weruh kenapa Dina Ibu luwih misuwur tinimbang Dina Bapak? Apa sampeyan ngerti yen Dina Ibu wis preinan nasional luwih saka setengah abad maneh? Apa sampeyan bakal yakin yen sampeyan ngandhani yen mesthi ana luwih akeh ibu tinimbang bapak? Bukti kasebut, secara harfiah ditulis menyang DNA kita. RewardExpert

Mangkene infographic luar biasa sing nuduhake sawetara sejarah Dina Ibu lan pangowahan belanja konsumen sajrone liburan penting iki. Sawise kabeh, ora ana siji-sijine ing kene yen ora ana prekara kaya ibu! Sugeng Dina Ibu!

Infographic Day Ibu

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.