4 Prekara Pemasar Bisa Sinau saka Data Dina Ibu kanggo Ngapikake Kampanye Dina Bapak

Tren E-Dagang Ibu

Ora suwe bledug rampung saka kampanye Dina Ibu, mula para pemasar ngarahake perhatian menyang Dina Bapak. Nanging sadurunge nggawe kegiatan Dina Bapak ing watu, apa para pemasar bisa sinau apa-apa saka upaya Dina Ibune sing bisa nulungi adol ing wulan Juni?

Sawise dianalisis kanthi tliti babagan data pemasaran lan penjualan Day Ibu 2017, kita yakin wangsulane ya.

Ing wulan sadurunge Dina Ibu, tim kita nglumpukake data saka luwih saka 2,400 pengecer online sing ana gandhengane karo ditinggalake keranjang, pemasaran ulang email, konversi, lan penjualan. E-tailers sing kita sinaoni ana ing limang industri - Busana, Alas Kaki & Pribadi; Toko Departemen; Panganan & Ngombe; Produk & Layanan Rekreasional; lan Eceran Khusus.

Infographic ing ngisor iki nawakake ringkesan data, lan ing ngisor iki sawetara poin penting sing kudu dielingi para pemasar nalika lagi nindakake kampanye Day Rama 2017.

Dodolan Dina Ibu Ora Puncak Nganti Ndhuwur Preinan

Nalika blanja preinan gedhe ing Desember entuk momentum sing signifikan ing wulan Oktober lan November, iku uga ora bisa diarani kanggo Dina Ibu. Penjualan puncak tanggal 8 Meith, seminggu sadurunge Dina Ibu. Apike, dina sing paling populer dituku para pembeli ing piranti seluler yaiku tanggal 13 Meith, sing lagi cedhak banget!

Kanggo para pemasar sing ngrencanakake upaya Dina Bapake, sing paling penting kanggo njupuk Dina Ibu yaiku kudu sabar. Mesthi wae penting kanggo miwiti upaya pemasaran Dina Rama luwih cepet tinimbang mengko. Nanging aja kuwatir yen adol ora bakal nganti dina Penting.

Pemasaran Ulang Email Paling Efektif Minggu Sadurunge Dina Ibu

Ora nggumunake, dina penjualan paling dhuwur uga dina sing tarif mbukak pemasaran ulang email paling dhuwur.

Kanggo Dina Rama, priksa manawa sampeyan wis ngrancang kampanye email "kasempatan pungkasan" kanggo minggu sadurunge tanggal 18 Juni. Para pembeli kanthi jelas ngormati pengeling-eling kasebut kanggo Dina Ibu, lan uga bakal dadi Dina Bapak.

Tingkat Pengabaian Ditulis ing Dina-dina sing Nganti Dina Ibu

Sales desktop lan seluler bisa uga paling dhuwur sajrone seminggu nganti Dina Ibu, nanging uga tarif ninggali keranjang. Ing taun iki, tanggal 11 Mei nyuda tingkat ditinggalake paling gedhe kabeh dina ing wulan kasebut nganti preinan - 89% nggumunake.

Kanggo Dina Rama, coba nolak tingkat pengabaian sing dhuwur ing minggu sadurunge preinan kanthi menehi insentif tambahan ing situs. Yen sampeyan bisa ngirimi pengiriman gratis lan dijamin, bisa mbantu nyuda rasa kuwatir pembeli pungkasan yen hadiah kasebut ora bakal teka tepat waktu.

Dina Setu minangka Dina-Hari Blanja Paling Populer, lan Setu Paling Umum

Para pembeli Dina Ibu jelas nggunakake dina kerja kanggo browsing, lan akhir minggu kanggo tuku. Yen sampeyan pengin nambah dodolan sajrone dina kerja nganti tanggal 18 Juni, coba wiwiti kesepakatan ing dina kerja. Contone, promosi 24 jam ing dina Selasa nganti Dina Bapak sing nawakake diskon kanggo kabeh tuku, utawa hadiah gratis, bisa nambah dodolan dina Selasa.

Amarga wong wis cenderung tuku ing akhir minggu, para pemasar bisa nglakokake kampanye ing akhir minggu sing mung ngelingake wong supaya blanja ing Dina Bapake, lan ora menehi insentif tambahan kanggo nindakake.

Tren E-niaga Hari Ibu

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.