Umume Pangguna Ora Seneng Ngganti

Aku wis maca akeh babagan desain antarmuka panganggo anyar ing Facebook lan pira pangguna sing nate ngindhari pangowahan kasebut, kanthi ironis survey diluncurake minangka Aplikasi Facebook.

Dheweke ora mung seneng karo perubahan, nanging uga ngremehake:
Survei Facebook

Minangka wong sing maca lan ndeleng desain rada suwe, aku seneng desain sing luwih sederhana (aku sengit karo pandhu arah sing sengsara sadurunge) nanging aku rada seneng yen dheweke mung nyolong Twitter kang kesederhanaan lan nggawe kaca dadi stream.

Aku ora yakin karo proses sing digunakake Facebook… pisanan sing menehi motivasi kanggo nggawe pangowahan lan sing nomer loro kanggo nggawe pangowahan grosir amarga akeh pangguna sing melu. Aku aja ngormati Facebook kanggo njupuk risiko. Ora akeh banget perusahaan kanthi volume lalu lintas sing bakal nindakake iki, luwih-luwih amarga pertumbuhane isih saya maju.

Perlu dielingi yen pangowahan mesthi angel. Yen sampeyan mbukak antarmuka panganggo anyar kanggo aplikasi sing wis digunakake pirang-pirang taun, aja nganti email bakal matur nuwun. Pangguna sengit marang pangowahan.

Kepiye Wiwitane?

Aku ngarep-arep maca liyane babagan metodologi sing digunakake Facebook. Pengalamanku ngandhani yen bisa uga njaluk sawetara pangguna daya utawa klompok fokus kanggo nggawe desain, mbayar tumpukan dhuwit kanggo sawetara interaksi komputer manungsa lan ahli pengalaman pangguna, lan nyusun rencana adhedhasar keputusan mayoritas. Nanging, keputusan mayoritas nyedhot.

Keputusan mayoritas ora ngidini individualitas unik. Wacan Pengumuman Douglas Bowman babagan mandheg Google, iku mbukak-mripat.

Klompok fokus nyedhot, aja uga kerja. Ana akeh bukti sing nuduhake manawa wong sing dadi sukarela utawa direkrut kanggo grup fokus mlebu klompok kepeksa menehi kritik kanggo sembarang desain Klompok fokus bisa ngganggu desain sing hebat, intuisi lan radikal. Klompok fokus cenderung nggawe antarmuka pangguna menyang denomator sing paling umum tinimbang sing anyar lan nyegerake.

Napa Facebook Owahi?

Pitakon liyane kanggo Facebook - kenapa sampeyan milih pangowahan sing dipeksa? Kayane desain anyar lan desain lawas bisa uga digabung karo sawetara pilihan sing gampang kanggo pangguna. Kuatake pangguna kanggo nggunakake antarmuka sing dikepengini tinimbang meksa.

Aku yakin desain anyar diwiwiti kanggo ngilangi kerumitan sistem navigasi lawas. Saiki bakal luwih gampang kanggo pangguna anyar sing bisa tangi (mratelakake panemume). Dadi - kenapa ora dadi antarmuka standar kanggo pangguna anyar lan nawakake opsi tambahan kanggo pangguna sing duwe pengalaman?

Apa sing ditindakake Facebook Saiki?

Pitakon (multi) yuta dolar saiki kanggo Facebook. Umpan balik sing ala menehi umpan balik sing ora apik. Sawise survey ing antarmuka anyar tekan 70% tingkat negatif, awas! Sanajan desaine apik banget, asil survey bakal terus mudhun. Yen aku kerja ing Facebook, aku ora bakal nggatekake survey maneh.

Facebook ora kudu nanggepi umpan balik negatif. Ironi yaiku nalika nawakake kaloro pilihan lan mayoritas pangguna tetep tampilan anyar.

Perlu pangembangan tambahan, nanging aku bakal menehi rekomendasi rong alternatif kanggo meksa nindakake perkara: pangowahan bertahap or opsi kanggo pangowahan minangka pendekatan sing paling apik.

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Siji prekara sing mesthi wae, ora preduli, wong-wong kecanduan Facebook lan bakal terus nggunakake!

    Desain iki "beda" lan aku luwih seneng iki, amarga luwih ramping tinimbang sing sadurunge.

    Nanging, Facebook kudu menehi pilihan supaya pangguna bisa ganti utawa ora

  3. 3

    Nanging pangowahan iki diwiwiti saka pangowahan Facebook liyane. Lan apa ora masarakat padha sengit marang wong mau?

    Dadi, apa wong sing lobi kanggo ngowahi maneh menyang desain sadurunge, padha karo sing sadurunge mbukak desain sadurunge?

  4. 4

    Masalah karo pangowahan yaiku jumlah kerja sing dibutuhake kanggo sinau sing anyar luwih gedhe tinimbang jumlah kerja sing dibutuhake kanggo terus nggunakake sing wis sampeyan ngerti.

    Pirang-pirang taun kepungkur, aku nuntun proyek upgrade piranti lunak utama lan kabeh wong pengin ngrancang kabeh antarmuka panganggo sing ala banget. Mesthi wae elek banget, angel digunakake, lan mung sebagian fungsine, nanging ewonan wong nggunakake saben dina lan ngerti persis cara kerjane.

    Pungkasane, aku yakin tim kasebut kanggo njaga antarmuka sing lawas ing upgrade, nanging kudu menehi pilihan supaya pangguna bisa nyoba desain sing apik banget. Alon-alon, kabeh wong pindhah menyang desain anyar.

    Mesthi wae, apa sing kudu ditindakake Facebook. Nanging, meh kabeh wong nesu.

  5. 5

    Gagasan manawa wong ora seneng karo pangowahan iku mitos lengkap. Riset ilmiah sejatine nuduhake sing suwalike.

    Seiring karo apa sing dicritakake Robby, SUKSA dipeksa kanggo ngowahi supaya masarakat ora seneng lan nolak. Pos sing apik, Doug!

    • 6

      Hmmm - ora yakin aku setuju yen mitos, James. Wong duwe pangarepan lan nalika pangarepan kasebut ora bisa ditindakake, mula bakal frustasi. Aku wis ngatasi pirang-pirang desain ulang cetak lan desain ulang piranti lunak lan manawa kita nindakake pangowahan grosir sing ngowahi prilaku pangguna kanthi nyata, dheweke ora seneng.

      Mbok kabeh bisa bali menyang pangarepan!

      • 7

        Aku umum babagan prilaku manungsa. Mesthi ana kahanan sing masarakat nolak pangowahan.

        Nanging komentar sampeyan pancen nggawe serepku (lan Robby). Owah-owahan meksa dadi wong sing nesu.

  6. 8

    Doug, aku pangguna Facebook, lan saka sing dakdeleng, umume wong sing padha nolak tata letak bakal diganti sawetara wulan maneh sing saiki nggawe klompok lan petisi iki kanggo Facebook supaya bisa malih kaya tata letak sing ora ditindakake ora pengin. Maksudku, ora. Utawa wong ora ana gandhengane karo waktune utawa mung nggunakake bagean pangguna sing reaksi otomatis kanggo saben pangowahan mesthi NO serius. Wenehi sawetara minggu maneh lan kabeh swara kasebut bakal lumaku kanthi alami amarga kabeh sebab kothong ing kana.

    Aku mikir manawa Facebook bakal sukses, wong bakal terus nggunakake Facebook. Kabeh pangowahan sing wis dakdeleng saiki bisa dingerteni (paling ora, kanggo aku). Aliran kaya Twitter minangka langkah sing apik, lan masarakat isih bisa milih sing ditututi (kanggo aku dhewe, nyaring kejam saka kiriman aplikasi lan kiriman non-Inggris). Intiku yaiku Facebook menehi sing paling apik saka kaloro jagad - pelacakan nyata kanca lan kaca / grup lan kemampuan njaga privasi lan preferensi liwat filter. Bonus sing ditambahake yaiku ngubengi watesan kanca kanthi ngundang wong liwat kaca.

    Matur nuwun kanggo postingan sing nyebabake pemikiran iki.

    Manny

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.