Umume Pangguna Ora Seneng Ngganti

Aku wis maca akeh babagan desain antarmuka panganggo anyar ing Facebook lan pira pangguna sing nate ngindhari pangowahan kasebut, kanthi ironis survey diluncurake minangka Aplikasi Facebook.

Dheweke ora mung seneng karo perubahan, nanging uga ngremehake:
Survei Facebook

Minangka wong sing maca lan ndeleng desain rada suwe, aku seneng desain sing luwih sederhana (aku sengit karo pandhu arah sing sengsara sadurunge) nanging aku rada seneng yen dheweke mung nyolong Twitter kesederhanaan lan nggawe kaca dadi stream.

Aku ora yakin karo proses sing digunakake Facebook… pisanan sing menehi motivasi kanggo nggawe perubahan lan sing nomer loro kanggo nggawe pangowahan grosir karo pangguna sing wis melu. Aku aja ngormati Facebook kanggo njupuk resiko. Ora akeh banget perusahaan kanthi volume lalu lintas sing bakal nindakake iki, luwih-luwih amarga pertumbuhane isih saya maju.

Perlu dielingi yen pangowahan mesthi angel. Yen sampeyan mbukak antarmuka panganggo anyar kanggo aplikasi sing wis digunakake pirang-pirang taun, aja nganti email bakal matur nuwun. Pangguna sengit marang pangowahan.

Kepiye Wiwitane?

Aku ngarep-arep maca liyane babagan metodologi sing digunakake Facebook. Pengalamanku ngandhani yen dheweke bisa uga njaluk sawetara pangguna daya utawa klompok fokus kanggo nggawe desain, mbayar akeh dhuwit kanggo sawetara interaksi komputer manungsa lan ahli pengalaman pangguna, lan nyusun rencana adhedhasar keputusan mayoritas. Nanging, keputusan mayoritas nyedhot.

Keputusan mayoritas ora ngidini individualitas unik. Wacan Pengumuman Douglas Bowman babagan mandheg Google, iku mbukak-mripat.

Klompok fokus nyedhot, aja uga kerja. Ana akeh bukti sing nuduhake manawa wong sing dadi sukarelawan utawa direkrut kanggo grup fokus mlebu klompok kepeksa menehi kritik kanggo sembarang desain Klompok fokus bisa ngganggu desain sing hebat, intuisi lan radikal. Klompok fokus cenderung nggawe antarmuka pangguna menyang denomator sing paling umum tinimbang sing anyar lan nyegerake.

Napa Facebook Owahi?

Pitakon liyane kanggo Facebook - kenapa sampeyan milih pangowahan sing dipeksa? Kayane desain anyar lan desain lawas bisa uga digabung karo sawetara pilihan sing gampang kanggo pangguna. Kuatake pangguna kanggo nggunakake antarmuka sing dikepengini tinimbang meksa.

Aku yakin desain anyar diwiwiti kanggo ngilangi kerumitan sistem navigasi lawas. Saiki bakal luwih gampang kanggo pangguna anyar sing bisa tangi (mratelakake panemume). Dadi - kenapa ora dadi antarmuka standar kanggo pangguna anyar lan nawakake opsi tambahan kanggo pangguna sing duwe pengalaman?

Apa sing ditindakake Facebook Saiki?

Pitakonan (multi) yuta dolar saiki kanggo Facebook. Umpan balik sing ala menehi umpan balik sing ala. Sawise survey ing antarmuka anyar tekan 70% tingkat negatif, awas! Sanajan desaine apik banget, asil survey bakal terus mudhun. Yen aku kerja ing Facebook, aku ora bakal nggatekake survey maneh.

Facebook ora kudu nanggepi umpan balik negatif. Ironi yaiku nalika nawakake kaloro pilihan lan mayoritas pangguna tetep tampilan anyar.

Perlu pangembangan tambahan, nanging aku bakal menehi rekomendasi rong alternatif kanggo meksa nindakake perkara: pangowahan bertahap or opsi kanggo pangowahan minangka pendekatan sing paling apik.

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Siji bab sing mesthi, ora ketompo, wong ketagihan Facebook lan bakal terus nggunakake!

    Desain iki "beda" lan aku luwih seneng iki utamane amarga luwih ramping tinimbang sing sadurunge.

    Nanging, Facebook kudu menehi pilihan kanggo pangguna kanggo ngalih utawa ora

  3. 3

    Nanging owah-owahan iki teka ing tumit saka owah-owahan Facebook liyane. Lan apa wong-wong uga ora sengit marang sing siji?

    Dadi wong-wong sing lobbying kanggo ngganti maneh menyang desain sadurungé padha sing padha lobi kanggo bali menyang desain sadurunge?

  4. 4

    Masalah karo owah-owahan yaiku jumlah kerja sing dibutuhake kanggo sinau sing anyar luwih akeh tinimbang jumlah kerja sing dibutuhake kanggo terus nggunakake apa sing wis sampeyan ngerti.

    Taun kepungkur, aku mimpin proyek upgrade piranti lunak utama lan kabeh wong pengin ngrancang maneh antarmuka pangguna sing ala. Mesthi elek, angel digunakake, lan mung sebagian fungsional, nanging ewonan wong nggunakake saben dina lan ngerti persis cara kerjane.

    Pungkasan, aku nggawe percoyo tim kanggo nahan antarmuka lawas ing upgrade, nanging kanggo nyedhiyani pilihan kanggo pangguna kanggo nyoba desain sing apik banget. Alon-alon, kabeh wong migrasi menyang desain anyar.

    Iki, mesthine, apa sing kudu ditindakake Facebook. Nanging, dheweke wis nesu meh kabeh wong.

  5. 5

    Gagasan manawa wong ora seneng karo owah-owahan minangka mitos lengkap. Riset ilmiah sejatine nuduhake sebaliknya.

    Sadawane garis sing diomongake Robby, DIPEKSA kanggo ngganti sing ora disenengi lan ditolak wong. Kiriman sing apik, Doug!

    • 6

      Hmmm - ora yakin aku setuju yen iku mitos, James. Wong duwe pangarep-arep lan nalika pangarep-arep kasebut ora kawujud, bakal nyebabake frustasi. Aku wis makarya liwat sawetara print redesigns lan software redesigns lan saben kita nindakake owah-owahan Grosir sing Ngartekno ngganti prilaku pangguna, padha ora seneng.

      Mbok menawa kabeh bali menyang nyetel pangarepan!

      • 7

        Aku umum babagan prilaku manungsa. Mesthi ana kahanan nalika wong nolak owah-owahan.

        Nanging komentar sampeyan cukup ndhukung titikku (lan Robby). Iku owah-owahan sing dipeksa wong-wong sing ngganggu.

  6. 8

    Doug, aku pangguna Facebook, lan saka apa sing dakdeleng, sejatine wong-wong sing padha ora seneng karo owah-owahan tata letak sawetara wulan kepungkur sing saiki nggawe grup lan petisi sing konyol iki supaya Facebook ngganti maneh menyang tata letak sing ditindakake. ora pengin. Maksudku, ayo. Salah siji wong ora duwe apa-apa sing luwih apik kanggo nindakake karo wektu utawa lagi mung eksploitasi bagean saka pangguna sing reaksi otomatis kanggo saben owah-owahan tansah whiny NO. Menehi sawetara minggu maneh lan kabeh gangguan iki bakal dadi cara alami kabeh sabab kothong metu ana.

    Aku Facebook bakal sukses, wong bakal terus nggunakake Facebook. Kabeh owah-owahan sing dakdeleng nganti saiki nggawe akeh pangertèn (paling ora kanggo aku). Aliran kaya Twitter minangka pamindhahan sing apik, lan wong isih bisa milih sapa sing dituruti (kanggo aku, nyaring kanthi kejam saka kiriman aplikasi lan kiriman non-Inggris). Maksudku Facebook wis menehi kita sing paling apik ing donya - nelusuri wektu nyata kanca lan kaca / grup LAN kemampuan kanggo njaga privasi lan pilihan liwat saringan. Bonus tambahan yaiku ngubengi watesan kanca kanthi ngundang wong liwat kaca.

    Matur nuwun kanggo kiriman sing nggawe pikiran iki.

    Manny

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.