Apa 5 Jenis Panggilan-Kanggo-Tindakan Paling Umum?

Undhang-undhang Paling Umum

Kita mesthi menehi saran babagan CTA kanthi terus-terusan ing kene amarga kritik banget supaya sukses. Sampeyan bisa uga kepencut kanggo mikir yen sampeyan ora butuh - prospek bakal njupuk langkah sabanjure amarga konten sampeyan apik banget. Muga-muga kedadeyan kaya ngono, nanging asring ora, wong bakal lunga. Dheweke bisa uga inspirasi lan sinau sawetara perkara… nanging isih tetep.

Kita wis nuduhake dhasar Call to Action ing kiriman iki, Apa sing diarani CTA, lan CTA kudu mutlak penyebaran situs web. Nanging kita durung ngrembug babagan apa ajeg-ajeg sing paling umum digunakake, kenapa bisa digunakake, lan praktik paling apik kanggo ngrancang CTA sing apik… nganti saiki kanthi infographic saka Breadnbeyond, 5 Tindakan Paling Digunakake.

5 Tindakan Paling Digunakake:

  1. Tindakan-Kanggo-Tindakan ing Layar - CTA apa wae sing sampeyan deleng ing komputer utawa telpon minangka CTA ing layar. Bisa dadi link, utawa mung nomer telpon kanggo ngeklik.
  2. Tunggal Tombol - Panggilan tumindak sing gampang lan langsung kanthi tombol minangka pusat perhatian. Umume, CTA jinis iki duwe tagline sing kuat kanthi font sing gedhe lan sawetara salinan ringkes ing ngisor iki.
  3. Opt-In Freebies - Kolom teks kanggo ngetik alamat email sampeyan supaya bisa ngasilake, kayata newsletter, ebook, whitepaper, lan liya-liyane. CTA sing apik kanggo nggawe pamirsa lan dodolan langsung.
  4. Nyoba Premium - Kanggo platform, iki CTA sing penting. Priksa manawa prospek mlebu langsung lan nyoba produk tanpa nate ngomong karo salesman.
  5. The No Bulls ** t - CTA kanggo merek sing prospek pengin digarap. Perlu merek sing manteb ing ati supaya bisa diluncurake, nanging bisa nyebabake rasa wedi yen ilang, FOMO, sing bakal nambah konversi.

Mangkene infographic - luangake wektu kanggo nyoba masing-masing lan deleng kepiye sampeyan bisa nggunakake strategi CTA kanggo ngasilake konversi menyang bisnis online!

CTA Paling Umum

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.