Mosh saka Plum Gula

Aku njupuk istirahat sing dibutuhake bengi iki. Wis pirang-pirang minggu aku kerja terus lan aku isih kepenak.

Aku ora seneng ora nulis update ing blogku, mesthi wae aku wis sinau saben dinane aku seneng bareng. Aku wis nulis pikirane babagan youtube sale, kayane kayektenan!

Aku kudu ujar manawa ora nguciwani nalika ndeleng separo feed sing duwe pesen adol saiki. Apa pancen penting banget? Mesthi iku akeh dhuwit… nanging apa sebutane?

Nanging, anakku seneng-seneng karo Dance of the Sugar Plum lan aku pengin bareng karo sampeyan! Dheweke, mesthine, ora nulis iki ... nanging dheweke nggawe dhewe, muter saben lapisan lan nyampur dhewe. Seneng!

[audio:http://www.billkarr.com/mp3s/The%20Dance%20of%20the%20Sugar%20Plums.mp3]

Dolan maring Bill situs kanggo ngrungokake 'klasik' liyane!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hai Sean!

    Aku ora ngomong babagan blog sampeyan ... bisa uga 100 saka 160 feed sing dakwaca duwe Google News. Ala banget, ana wong sing ora bisa nggawe 'deduplicator' kanggo Pamaca Warta adhedhasar basa Inggris!

    Aku ngarep-arep sampeyan, kanthi link menyang Google. Kabeh situs teknologi sing ngirim sing nuntun kula!

    Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.