Cara Golek Saham Liyane ing Facebook

nuduhake

Perusahaan sing dipasar liwat Facebook asring ora nyadari karusakan sing ditindakake kanthi ora nggawe update saben sing angel. Ana akeh kegiatan sing kedadeyan ing saben pangguna sing ora bisa ditampilake Facebook saben nganyari. Asile, dheweke asring mung nampilake kiriman sing dituduhake lan / utawa dibahas kanthi akeh.

Saham duwe bobot luwih akeh ing feed warta. Sejatine, algoritma Facebook nemtokake manawa akeh wong sing nuduhake postingan lan dadi viral, mula akeh wong sing pengin ndeleng. Ndadekake akal. Ing nyenengake iki infographic, disiapake kanggo Mari Smith dening wong apik liwat Singkir, sampeyan bakal nemokake 14 macem-macem cara kanggo nambah visibilitas Facebook lan menehi inspirasi luwih akeh saham!

Iki menehi tantangan kanggo perusahaan, nanging asring uga menehi kesempatan. Kanthi grafis sing apik, panulis naskah sing apik, lan alat sing apik ... konten sing sampeyan bareng ing Facebook bisa lelungan kanthi cepet yen sampeyan nyiyapake lan nyebar kanthi apik. Kuku infografis Mari kabeh aspek konten sing dituduhake ing Facebook.

Facebook Nuduhake Infographic

CATHETAN: Kita uga afiliasi Singkir. Priksa metu!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kita minangka kantor sing cilik banget, mula nggunakake Hootsuite kanggo mbantu ngotomatisasi sawetara tugas mingguan (kayata ngirim ing FB, G+ lan ngirim menyang Twitter). Minangka perusahaan East Coast, kita nyoba golek wektu sing paling optimal kanggo ngirim amarga kita duwe campuran profesional ing zona wektu PST lan EST. Kita wis mapan ing 11:15, utawa 2:15 mikir sing ora bakal nyekel wong ing nedha awan, utawa durung ing kantor. Apa saran kanggo ngetung wektu tanpa kudu ngganda konten kita?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.