Pengunjung Ora Pengin Sinau Luwih utawa Waca Liyane

maca liyane

Kaping pirang-pirang, para pemasar sibuk banget entuk lalu lintas luwih akeh nganti ora ngentekake wektu kanggo nambah persentase konversi lalu lintas sing wis dipikolehi. Minggu iki, kita lagi mriksa a program email multi-tutul kanggo klien Right On Interactive. Klien nyedhiyakake sawetara kampanye sing apik tenan nanging ngalami klik-tayang lan konversi sing murah.

Kita ngerteni saben email duwe link sing padha kanggo ngarahake pelanggan bali menyang situs:

  • Waca liyane ...
  • Sinau luwih lengkap….
  • Watch…
  • Ndhaptar…

Aku ora nolak nggunakake tautan teks kaya iki, nanging yen ora digabung karo penggoda, mupangat, fitur lan rasa mendesak, dheweke ora bakal entuk klik sing sampeyan butuhake. Bayangake manawa tautan kasebut diowahi dadi:

  • Waca carane klien entuk mundhak telung produktivitas. Miwiti ndeleng produktivitas mundhak nganggo bisnis sampeyan saiki.
  • Sinau babagan platform kita gampang nggabungake karo aplikasi sampeyan saiki.
  • Ing 2 menit, video sing apik tenan iki bakal nerangake sebabe sampeyan kudu ndhaptar dina iki ngganti urip sampeyan.
  • Kursi wis entek, ndaftar demo saiki lan njaluk ebook gratis!

Mupangat lan rasa mendesak duwe pengaruh dramatis ing tarif klik-tayang. Aja mbuang kesempatan ing email utawa artikel kanggo nambah tarif klik. Wong ora gelem mangerteni sing luwih lengkap, maca liyane, nonton or ndhaftar kajaba dheweke ngerti yen ana mupangate!

Cathetan: Ora preduli manawa ngubungake jinis tembung internal minangka optimasi banget. Nambah link ing basa sing luwih deskriptif ngoptimalake konten sampeyan kanggo mesin telusuran.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.