Moqup: Rencana, Desain, Prototipe, lan Kolaborasi Kanthi Wireframes lan Mockup Rinci

Moqup - Rencana, Desain, Prototipe, Kolaborasi Kanthi Wireframes lan Mockup Rinci

Salah sawijining proyek sing pancen nyenengake lan nyenengake yaiku makarya minangka manajer produk kanggo platform SaaS perusahaan. Wong ngremehake proses sing dibutuhake supaya bisa ngrencanakake, ngrancang, prototipe, lan kolaborasi kanggo ngowahi antarmuka panganggo sing paling suntingan.

Kanggo ngrancang fitur paling cilik utawa pangowahan antarmuka panganggo, aku bakal wawancara karo para pangguna abot babagan cara nggunakake lan sesambungan karo platform, wawancara karo calon pelanggan babagan cara nggunakake fitur kasebut, ngrembug opsi karo tim arsitektur lan ngarep- mungkasi desainer babagan kemungkinan, banjur berkembang lan uji coba prototipe. Proses kasebut mbutuhake wektu pirang-pirang wulan sadurunge wireframe pindhah menyang produksi. Nalika lagi dikembangake, aku uga kudu moyoki gambar kanggo dokumentasi lan pemasaran produk.

Duwe platform kanggo ngembangake, nuduhake, lan kolaborasi ing mockup pancen kritis. Muga-muga kita duwe platform sing gampang lan fleksibel Moqup. Kanthi alat mockup lan wireframe online kaya Moqup, ​​tim sampeyan bisa:

  • Akselerasi Proses Kreatif Sampeyan - Makarya ing konteks kreatif siji kanggo njaga fokus lan momentum tim sampeyan.
  • Melu Kabeh Pemangku Kepentingan - Manajer Produk, Analis Bisnis, Arsitek Sistem, Desainer lan Pangembang - nggawe konsensus lan komunikasi kanthi jelas.
  • Bisa saka jarak adoh ing Cloud - kapan wae lan ing piranti apa wae - tanpa repot ngunggah lan ndownload file.

Ayo tur cepet Moqup.

Desain - Nggambarake Konsep Sampeyan

Envision, nyoba, lan validasi ide sampeyan nganggo wireframes cepet lan mockup rinci. Moqup ngidini bisnis sampeyan njelajah lan ngetrapake nalika tim sampeyan nggawe momentum - pindhah kanthi lancar saka lo-fi menyang hi-fi nalika proyek sampeyan berkembang.

Nggambarake wireframes lan mockup sampeyan

Rencana - Wangun Gagasan Sampeyan

Tangkap konsep lan wenehake arah menyang proyek nganggo alat diagram profesional. Moqup uga ngidini sampeyan nggawe peta situs, diagram alur, papan crita - lan mlumpat kanthi gampang ing antarane diagram lan desain supaya sinkronisasi bisa digunakake.

Gawe peta situs, diagram alur, papan crita

Prototipe - Saiki Proyek Sampeyan

Gawe prototipe fungsional kanthi nambah interaktivitas ing desain sampeyan. Moqup ngidini pangguna nggawe simulasi pengalaman pangguna, nemokake syarat sing didhelikake, nemokake dalan pungkasan, lan entuk tandha pungkasan saka kabeh pihak sing duwe kepentingan sadurunge investasi ing pembangunan.

Gawe prototipe fungsional

Kolaborasi - Komunikasi Kanthi Real-Time

Tindakake kabeh wong ing kaca sing padha, menehi umpan balik ing saben tahap proses desain. Rungokake kabeh swara, pikirake kabeh opsi - lan nggawe konsensus - kanthi nyunting kanthi nyata lan komentar langsung babagan desain.

moqup kolaborasi

Moqups duwe ekosistem alat sing lengkap ing lingkungan desain, kalebu:

  • Seret lan selehake elemen - Cepet lan gampang saka perpustakaan lengkap widget lan bentuk cerdas.
  • Stensil sing siyap digunakake - Pilih saka macem-macem kit stensil terintegrasi kanggo aplikasi seluler lan desain web - kalebu iOS, Android, lan Bootstrap.
  • Pustaka Ikon - Pustaka internal kanthi ewu Sets Ikon populer, utawa pilih saka Font Awesome, Desain Material, lan Hawcons.
  • Impor Gambar - Unggah desain sing wis digawe, lan ganti kanthi cepet dadi prototipe interaktif.
  • Sunting Objek - ngowahi ukuran, muter, nyelarasake lan nggawe gaya - utawa ngowahi macem-macem obyek lan klompok - kanthi alat sing cerdas lan dinamis. Sunting akeh, ganti jeneng, kunci, lan elemen klompok. Batal utawa gawe maneh ing macem-macem level. Ngenali obyek kanthi cepet, navigasi liwat klompok sing sumelang, lan tampilan visibilitas - kabeh ana ing Panel Outline. Setel kanthi tliti, aturan, pandhuan khusus, cepet-menyang-kothak, lan alat sing cepet. Skala, tanpa ngilangi kualitas, kanthi nggedhekake vektor.
  • Perpustakaan Font - Pilih saka atusan pilihan font kanthi Google Fonts terintegrasi.
  • Manajemen Kaca - Manajemen Kaca sing kuat, fleksibel, lan bisa diukur. Seret lan selehake kaca kanggo nyusun maneh kanthi cepet - utawa ngatur ing folder. Singidaken kaca utawa folder - sing durung siyap sadurunge - kanthi klik mouse kanthi prasaja.
  • Kaca Utama - Ngirit wektu kanthi nggunakake Kaca Master, lan kanthi otomatis ngetrapake pangowahan menyang kabeh kaca sing gegandhengan.
  • Atlassian - Moqups ndukung tambahan kanggo Server Confluence, Jira Server, Cloud Confluence, lan Jira Cloud.

Luwih saka 2 yuta wong wis nggunakake Moqup kanggo prototyping lan wireframing aplikasi lan situs web!

Gawe Akun Moqup GRATIS

pambocoran: Martech Zone minangka afiliasi saka Moqup lan aku nggunakake link ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.