Moovly: Desain Video Animasi, Iklan Spanduk utawa Infografis

infografis moovly

Desainer kita wis kerja keras, bubar ngasilake video animasi kanggo Right On Interactive. Kejaba kerumitan animasi, sawetara video mbutuhake sawetara jam nggunakake piranti desktop standar. Moovly (saiki beta) ngarep-arep bakal ngowahi, nyedhiyakake platform sing ngidini sapa wae gampang nggawe video animasi, iklan spanduk, presentasi interaktif, lan konten liyane sing apik.

Moovly minangka alat online sederhana sing ngidini sampeyan nggawe konten animasi tanpa kudu dadi ahli multimedia. Nggawe konten media sing kaya saiki dadi gampang kaya nggawe slide PowerPoint. Moovly gampang digunakake lan nggawe kabeh wong katon kaya pro multimedia.

Tuladha panggunaan saka Moovly Situs:

  • Video Animasi - Gunakake Moovly kanggo nggawe video perusahaan, presentasi produk, tutorial sing menarik utawa video cara kanthi gampang lan langsung. Nambah swara, swara lan musik lan nyinkronake kabeh nggunakake antarmuka timeline sing sederhana. Nerbitaké video ing Youtube, Facebook, lebokake ing situs web utawa download kanggo digunakake offline.
  • Presentasi 3.0 - Lali babagan slide. Fokus karo subjek sampeyan lan tambahake visual kanthi urutan sing apik banget sing didhukung transisi lan animasi sing apik sing narik perhatian para pamirsa. Ndhukung presentasi sampeyan kanthi cara sing anyar nanging gampang. Gampang ngowahi presentasi sampeyan dadi video lan kosok balene.
  • Iklan Tampilan - Narik kawigaten kanthi gerakan: gawe spanduk, pencakar langit utawa iklan tampilan animasi liyane kanggo situs web sampeyan dhewe utawa liyane. Rancang promosi, woro-woro utawa pesen animasi sing apik kanggo layar apa wae: televisi, broadcasting, smartphone, tablet,… Gandakan siji versi kanggo nggawe variasi sing sampeyan karepake, sanajan ing dimensi liyane.
  • Infografis Interaktif - Dhukung crita sampeyan kanthi visualisasi grafis informasi, tren, statistik utawa data liyane. Gunakake denah, peta, ilustrasi lan visual warna liyane kanggo menehi wawasan, riset utawa laporan. Gawe interaktif infographic sampeyan: ayo para pamirsa nemokake informasi tambahan nggunakake tumindak mouse utawa klik-liwat, pop-up lan interaktivitas liyane.
  • Video Klip - Gunakake Moovly kanggo nggawe video musik dhewe. Upload trek musik mp3, tambah gambar, musik, animasi utawa malah fragmen video. Sinkronake animasi sampeyan kanthi cepet lan ekspor kreasi kanggo dituduhake karo kanca-kanca.
  • E-kort - Rancang e-card animasi utawa undhangan online kanggo acara apa wae. Kaget kanca lan kulawarga kanthi pesen utawa woro-woro asli. Gabungke foto, animasi lan teks menyang undhangan utawa kepinginan online sing apik. Nerbitake ciptaan sampeyan ing Facebook, Youtube utawa… ing Moovly!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.