Moosend: Pemasaran & Otomatisasi Email

Ringkesan Produk Moosend
Wacan: 4 menit

Moosend, sing dianugerahi Platform Pemasaran lan Otomatis Email, wis nemtokake fitur pemasaran email maneh, rencana rega, lan regane dhuwit kanthi konsistensi, dedikasi kanggo keunggulan, lan kinerja dhukungan pelanggan.

Sajrone mung 8 taun, Moosend wis bisa nggawe kehadiran ing saindenging jagad karo agensi profil tinggi lan perusahaan multinasional kayata Ted-X, Lan ING, Kanggo jeneng nanging sawetara.

Moosend minangka platform pertama ing industri kasebut ISO-bersertifikat lan tundhuk GDPR, mula mbuktekake praktike wis dirancang kanthi orientasi pangguna.

Apa sing diwiwiti minangka email, diwenehake Pemasaran Email lan Otomasi, lan saiki AI.

Nalika email pertama dikirim ing taun 1971, sejarah digawe. Saiki, ing 2019, email wis malih dadi kuat strategi marketing digunakake dening ahli pemasaran lan pangguna saben dinane, ngasilake ROI 400%.

Iku amarga Teknologi Email Marketing wis berkembang sanget, nyedhiyakake Pemasar kanthi solusi sing apik kanggo akeh masalah.

Sejatine, Platform Pemasaran Email wis ngalami evolusi nganti ora mung alat newsletter nanging, minangka media komunikasi ing antarane para pemasar lan pamirsa.

Moosend iku terjangkau piranti lunak pemasaran email sing bisa nyakup macem-macem kebutuhan para pemasar lan cocog kanggo perusahaan gedhe kanthi panjaluk utawa sing luwih cilik kanthi anggaran sing angel.

Liwat taun, Moosend wis tuwuh tuwuhing gedhe amarga model sing fokus empati lan layanan dhukungan sing luar biasa sing nggawe lapisan kepercayaan ing antarane dheweke lan para pelanggan.

Dheweke wis bisa ndeteksi poin sing kuwat lan ringkih saka produk lan pasar lan nggawe pangaturan sing pas kanggo menehi solusi lengkap.

Iki bisa langsung dikonfirmasi ing situs web review piranti lunak khusus, kayata Capterra lan G2Crowd, ngendi Moosend rangking kalebu Softwares Marketing paling global.

Solusi Moosend kanggo Email Marketing

Piranti lunak pemasaran email Moosend adhedhasar awan lan tujuane kanggo nyedhiyakake para pemasar kanthi kontak sing jero lan terus-terusan karo pamirsa. Layanan lengkap karo antarmuka sing gampang lan intuisi sing nggawe pandhu arah liwat alat gampang lan alami.

Nanging sing nggawe Moosend tetep misuwur, yaiku volume lan macem-macem fitur otomatis uga rencana rega sing kompetitif lan fleksibel.

Sampeyan kudu kasebut manawa ana sing temenan rencana gratis ing salawas-lawase nganti 1000 pelanggan, sing luwih saka sambutan.
Mesthine, Moosend ngerti pentinge para pemasar supaya bisa ngukur usahane. Pramila platform kasebut nawakake fitur uji coba pamisah A / B lan duweke dhewe Analytics laporan sing bisa nyedhiyakake pangguna kanthi wawasan migunani lan rinci babagan kampanye.

Analytics Kampanye Moosend

A editor pangguna sing ramah, seret lan selehake uga kalebu sing dadi tambah apik amarga sampeyan bisa nggawe buletin sampeyan ing sawetara menit tanpa kudu perjuangan karo piranti lunak editing eksternal sing bisa rumit banget. Cithakan sing kalebu kalebu tutul sing apik.

Moosend Seret banjur Selehake Email Editor

Akhire, Moosend bisa digabung kanthi platform terkenal kayata Magento, WooCommerce, lan Zapier, ana sing nambah luwih fleksibel ing platform kasebut.

Praktik paling apik kanggo Pemasaran Email

Umume perusahaan sing nggunakake email Marketing paling ora bagean saka upaya pemasaran bakal ngerteni manawa dheweke duwe kaluwihan luwih gedhe tinimbang pesaing.

Nanging, ora kena diarani Email Marketing iku gampang.

Terbukti manawa ana macem-macem teknik sing bisa digunakake kanthi luwih apik lan kudu digunakake dening kabeh pemasar sing pengin entuk sing paling apik kanggo perusahaane.

  • Dhaptar Segmen yaiku sing nggawe pemasaran email dadi sukses. Konsumen saiki ora pengin diluncurake karo pesen komersial sing ora relevan. Ora kabeh wong pengin ngrungokake babagan kabeh lan cara paling apik kanggo nggayuh karo dhaptar pelanggan yaiku kanthi dibagi ing macem-macem dhaptar.
  • Nggunakake Pemasaran Email kanggo Nurturing timbal. Panganggone Email Marketing wis lumaku pirang-pirang taun. Tujuane praktik kasebut yaiku ora langsung ngonversi kepemimpinan nanging kanggo ndhidhik lan ngonversi mengko mbesuk.
  • Panganggone Marketing Automation bisa nambah asil positif perusahaan tanpa kudu investasi wektu ekstra utawa sumber daya manungsa. Praktek iki bisa digunakake kanggo email sing kudu pemicu kanthi otomatis sawise acara tartamtu kaya ditinggalake kranjang or email sambutan.

Otomatisasi Moosend

Moosend nglayani ewonan perusahaan kanthi global ing macem-macem industri minangka Email Marketing minangka media penting komunikasi pemasaran sing bisa digunakake dening saben bisnis sing ana.

Klien Moosend

Moosend minangka kabeh sing dijanjekake, lan liya-liyane! Komunikasi kasebut apik banget, lan manajer akun Moosend lan tim dhukungan teknis wis luwih maju kanggo mbantu kita nggayuh tujuan, saben-saben dibutuhake. Produk kasebut uga pancen intuisi lan gampang digunakake. Aku ora bisa menehi saran Moosend cukup kanggo bisnis sing golek ESP anyar.

Anthony Rigby saka CareerBuilder

Ing jaman digital produk piranti lunak berkembang nalika dadi luwih perlu kanggo perusahaan. Kanggo mbedakake karo para pesaing, saiki bisnis kudu nyedhiyakake para pelanggan luwih saka produk sing apik. Perusahaan sing paling sukses ing kene nyedhiyakake nilai, ilmu, lan keahlian menyang basis pelanggan.

Para konsumen wis ngetutake dalan alami pangembangan lan dheweke ora ngandel maneh karo tembung sing jelas. Nanging, dheweke nggoleki nilai sing kalebu saka kualitas produk lan rega (ora ngomong yen perkara-perkara kasebut ora dadi masalah maneh).

Moosend ngerti perkara kasebut lan mulane dheweke fokus banget kanggo menehi kontribusi ing komunitas kasebut dhukungan pelanggan sing kasedhiya, sing perpustakaan isi ekstensif babagan topik Pemasaran lan alat sing migunani nanging gratis kaya Tester Line Subjek Gratis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.