Moosend: Kabeh Fitur Otomatisasi Marketing Kanggo Mbangun, Nguji, Lacak, lan Ngembangake Bisnis Sampeyan

Moosend Email Marketing lan Otomatisasi Pemasaran

Salah sawijining aspek industri sing apik yaiku inovasi terus lan biaya mudhun sing dramatis kanggo platform otomasi pemasaran sing canggih banget. Ing endi bisnis mbuwang atusan ewu dolar (lan isih ana) kanggo platform sing hebat ... saiki biayane saya mudhun sithik nalika fitur tetep saya apik.

Kita bubar kerjo karo perusahaan pemenuhan mode perusahaan sing siyap mlebu kontrak kanggo platform sing regane luwih saka setengah yuta dolar lan kita menehi saran supaya ora setuju. Nalika platform duwe fitur sing bisa diukur, kapabilitas integrasi, lan dhukungan internasional… bisnis mung diwiwiti, malah ora duwe merek, lan mung adol ing Amerika Serikat.

Sanajan bisa uga solusi interim kanggo nggawe bisnise, kita nemokake solusi kasebut kanthi sekedhik biaya sing ora mbutuhake usaha. Iki bakal ngewangi arus kas ing bisnis, nulungi dheweke fokus nggawe merek, lan nulungi bisa nambah penghasilan… tanpa rusak. Ora perlu dipungkiri, investor sing seneng banget.

Moosend: Pemasaran Email lan Otomatisasi Pemasaran

Kanggo bisnis rata-rata sing pengin nggabungake generasi timbal, gampang nggawe lan nerbitake email, lan nyiyapake sawetara perjalanan otomatisasi pemasaran, lan ngukur pengaruh ... sampeyan bakal nemokake kabeh sing dibutuhake Moosend.

Platform kasebut wis dipanggoni kanthi atusan template email sing responsif, apik, lan kabeh otomatisasi sing dibutuhake kanggo miwiti sajrone pirang-pirang jam tinimbang pirang-pirang wulan.

Moosend: Seret banjur Selehake Pembuat Email

Editor seret & selehake Moosend sing gampang digunakake mbantu sapa wae nggawe buletin profesional sing katon apik ing piranti apa wae, kanthi ilmu HTML nol. Kanthi atusan template paling anyar sing bisa dipilih, kampanye pemasaran email sampeyan bakal sukses.

Moosend: Aliran Kerja Otomatisasi Pemasaran

Moosend mbantu sampeyan nggawe alur kerja otomatisasi pemasaran sing unik sing nyebabake tarif konversi. Lan dheweke nawakake pirang-pirang barang sing wis siyap resep kanggo miwiti… kalebu:

  • Otomatis Pangeling
  • Otomatis Onboarding Anggota
  • Otomatisasi Kranjang sing Ditilar
  • Otomatis Skor Utama
  • Otomatis Tawaran VIP

Saben otomatisasi nawakake pemicu, kahanan, lan tumindak kanggo ngowahi modifikasi sing wis ana utawa nggawe dhewe. Sampeyan duwe macem-macem kahanan pemicu, email sing bola-bali, interval wektu sing tepat, lan / utawa ekspresi, ngreset statistik, nuduhake alur kerja, nambah cathetan, nggabungake path lan mriksa statistik ing langkah-langkah alur kerja.

Telusuri Resep Moosend

Moosend: Integrasi E-niaga

Moosend nduweni integrasi asli menyang Magento, WooCommerce, ThriveCart, PrestaShop, OpenCart, CS-Cart, lan Zen Cart.

Email E-commerce Seluler

Kejaba otomatisasi e-commerce standar kaya kranjang blanja sing ditinggal alur kerja, uga nawakake rekomendasi adhedhasar cuaca, rekomendasi produk khusus, lan rekomendasi produk sing didhukung AI. Sampeyan uga bisa menehi pamirsa miturut kasetyan pelanggan, tuku pungkasan, kemungkinan tuku maneh, utawa kemungkinan nggunakake kupon.

Moosend: Kaca Landing lan Pembangun Formulir

Kaya dene pembangun email, Moosend nawakake panyipta kaca dhasar integral seret & selehake sing duwe kabeh formulir lan pelacakan sing sampeyan ngarepake supaya gampang. Utawa, yen sampeyan pengin nyakup formulir ing situs sampeyan dhewe, cukup dibangun lan lebokake.

Kaca Landing sing Dipisahake lan Dipersonalisasi

Moosend: Analytics

Sampeyan bisa ndeleng kemajuan prospek kanthi wektu nyata - pelacakan mbukak, klik, pangsa sosial, lan ora lengganan.

Analisis Generasi Utama lan Progression

Moosend: Personalisasi sing Didhukung Data

Personalisasi minangka salah sawijining istilah sing asring digunakake ing otomatisasi pemasaran. Moosend wong ora mung nganyari kolom khusus ing konten email, sampeyan uga bisa nggabungake rekomendasi adhedhasar cuaca, produk sing dipersonalisasi uga nggunakake intelijen buatan kanthi menehi saran produk adhedhasar kabeh tumindak pengunjung lan kemungkinan tuku. Segmen ing Moosend uga ngluwihi email, kaca landas, lan formulir.

Moosend: Integrasi

Moosend duwe API sing kuat banget, nawakake formulir langganan WordPress, bisa digunakake liwat SMTP, duwe plugin Zapier, lan ton integrasi CMS, CRM, Validasi, E-niaga, lan Generasi Utama.

Ndhaptar Moosend Gratis

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo Moosend lan nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.