E-niaga Sosial karo Moontoast

e-commerce sosial

Kanthi luwih akeh wong sing gumantung karo jaringan sosial lan blog kanggo warta lan nganyari, fokuse yaiku narik pelanggan lan calon pelanggan liwat media sosial. Nanging, kanggo perusahaan, inisiatif keterlibatan utawa bangunan merek kasebut tetep ora ana gunane yen pungkasane ora bisa nambah bathi.

Ketik Moontoast, platform perdagangan sosial sing pertama disebar, saéngga perusahaan bisa komunikasi karo wong liwat media sosial, nyebarake situs afiliasi lan jaringan iklan, lan monetisasi keterlibatan kasebut ing wektu sing padha.

Moontoast duwe 3 Penawaran Produk (Deskripsi saka situse):

  • Toko sing Disebar - Toko Didistribusikake Moontoast minangka toko sing bisa ditempelake ing situs web apa wae lan dituduhake ing jejaring sosial lan liwat email. Kita mbangun Toko sing Disebarake supaya merek, musisi, penerbit, lan selebriti bisa nggedhekake eCommerce kanthi langsung nawakake penawaran menyang komunitas kasebut. Kabeh pengalaman blanja lan transaksi ana ing toko, nggawe proses tuku dadi gampang lan gampang.
  • Impulse Moontoast - Moontoast Impulse minangka aplikasi Facebook sing ngidini para penggemar muter, nuduhake, lan tuku musik langsung saka kaca penggemar Facebook. Aplikasi kasebut diilhami dening Toko Distribusi sing sukses ing Moontoast, sing digunakake seniman kaya Taylor Swift lan Reba kanggo nambah penjualan online. Kanthi Moontoast Impulse, kita wis nggawe piranti sing padha sing apik kanggo kabeh seniman. Minangka solusi perdagangan sosial DIY sing cerdas, kuat.
  • Analytics Moontoast - Moontoast Analytics minangka fitur fitur sing kuat - ora kasedhiya ing platform commerce sosial liyane - sing menehi pinunjul ing pasar. Saka mripat manuk babagan tren lan pola sakabèhé nganti tampilan rinci produk lan paket sing paling laris, data iki nyedhiyakake pemahaman penting sing bakal mbantu sampeyan nyaring lan ngoptimalake tawaran produk - supaya luwih disenengi, bisa dituduhake, lan duwe bathi. Moontoast Analytics ngilangi ramalan babagan jinis tawaran sing paling apik kanggo para pamirsa.

Toko Didistribusikake Moontoast minangka alat sing ngidini merek nggawe lan nyebar distribusi online ing jaringan sosial, blog, jaringan iklan lan situs afiliasi. Nanging apa sing nggawe produk iki misuwur saka atusan produk liyane sing padha ing pasar sing rame? Wangsulane dununge ing opsi etalase inovatif.

Kajaba Toko Sosial standar sing bisa dilebokake ing situs web apa wae, Toko PopUp sing cocog kanggo kaca kebangkrutan lan spanduk iklan, nerjemahake apa sing bakal dadi iklan nyembul liyane, menyang kertu blanja. Toko Iklan uga ngowahi unit iklan dadi keranjang belanja. Pilihan kasebut nyedhiyakake pengalaman paling apik kanggo para pelanggan amarga ora ngganggu kegiatan browsing utawa mlebu rutinitas blanja.

Alat Analisis Sosial Moontoast minangka aksesoris sing sampurna kanggo nglengkapi toko kasebut. Kanthi alat iki, para pemasar entuk wawasan sing penting babagan prilaku pelanggan, kanggo ngoptimalake tawaran lan ora bisa ditahan saka target pelanggan. Kajaba iku, alat kasebut nggampangake nglacak keterlibatan lan transaksi, kanggo nglacak pola lan tren, saéngga merek dadi ing wektu lan papan sing pas karo tawaran sing pas. Alat kasebut mbantu ngukur interaksi sosial, pembelaan lan penghasilan bebarengan lan mbantu merek ngevaluasi ROF utawa Returns saka sawijining fans.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.