Moonship: Tambah Konversi Kanthi Tuku Grup Ing Toko Shopify Sampeyan

Tuku Grup Moonship Shopify lan Rujukan Sosial

Moonship percaya yen masa depan e-dagang iku sosial, lan dheweke duwe misi supaya bisnis kabeh ukuran bisa tuwuh kanthi gampang liwat tembung-tembung organik. Ora ana sangsi manawa influencer paling apik kanggo produk sampeyan yaiku kanca kanca… lan Moonship nggabungake kemampuan kasebut kanthi gampang karo opsi tuku klompok tuku asli merek.

Moonship nduweni 3 fitur utama sing ndadekake konversi sosial Shopify:

Tab Pra-Tuku

Ningkatake enggo bareng saka lalu lintas sing ana karo tab tuku grup. Kanthi tilas cilik lan integrasi sing lancar menyang perjalanan pra-tuku sing wis ana, iki ndadekake saham lan rujukan tanpa ngorbanake pengalaman utawa merek pelanggan.

tab pra tuku moonship

Hadiah Pasca Tuku

Nawakake pelanggan diskon kanggo bareng karo kanca-kanca langsung sawise tuku. Sampeyan entuk kabeh keuntungan saka pesenan grup ing skenario iki, kajaba sing customer nuduhake metu saka kaluhuran atine tinimbang kanggo diskon kanggo awake dhewe.

Moonship Post Tuku Gifting

Nawakake Smart Group

Ngenali, target, lan ngowahi luwih akeh pembeli ing pager kanthi menehi kesempatan kanggo gabung karo pesenan grup sing wis kadaluwarsa. Ningkatake tingkat konversi nganti 40% kanthi diskon siji-loro lan bukti sosial ing wektu sing tepat.

Nawakake Moonship Smart Group

Ngatur tampilan lan aran kita ing sawetara menit lan pelanggan ora bakal ngerti ngendi merek ends lan Moonship wiwit.

Book Demo utawa Ndaftar Saiki!

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Moonship lan aku nggunakake tautan afiliasi ing artikel iki.