50,000,000 Kartu Bisnis!

kertu moo

Yen sampeyan ora duwe kesempatan kanggo mriksa minicards sing misuwur ing Moo, mula pancen apik! Casey saka MooshinIndy.com wis dicithak nganggo foto sing apik banget lan dheweke luar biasa.

Dheweke digawe saka saham sing apik lan bisa narik kawigaten sampeyan. Kasunyatane, dheweke wis adol luwih saka 50 yuta kertu bisnis saka Moo lan dikirim menyang luwih saka 150 negara!

Moo saiki nambah sawetara opsi:

  • Ngunggah gambar loro-lorone - gampang nggabungake merek, logo, lan desain perusahaan ing sisih ngarep lan mburi MiniCards, kanggo nggedhekake kemungkinan produk iki bisa digunakake. Contone, Perch, perusahaan manajemen konten online, wis nyithak kode promosi unik ing saben MiniCards, lan dadi alat pemasaran sing dinamis lan bisa dilacak.
  • Pilihan tata letak anyar - Cithakan, font, lan warna tambahan menehi pilihan liyane kanggo desain kertu, kanthi kustomisasi pribadi MOO menyang level anyar.
  • Diskon jumlahe - Kanthi 400 paket anyar, bisnis cilik bisa tuku volume luwih akeh kanggo nyukupi kebutuhan jaringan lan nampa diskon akeh.

Aku pitados tenan kertu bisnis ora mung boroske kanthi desain sing murah sing cepet dibuwang sanalika sampeyan bali menyang kantor lan ngetik info ing LinkedIn. Manfaatake saben sampeyan ngirim kertu menyang prospek sabanjure kanggo nggawe kesan unik. Kertu Bisnis MOO - $ 21.99 kanggo 50 Kartu Bisnis khusus lan khusus, saben duwe desain beda.

Kertu bisnis sing dakgawe bubar pancen nggawe akeh pengaruh - aku entuk komentar saben-saben nyebar. Nanging, sing paling penting, aku entuk tanggepan! gambar 2260935 10591059

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.