MonsterConnect: Mbayar Tim Penjualan Sampeyan Kanggo Ora Ditutup

layanan panggilan telpon sales.png

Wis makarya ing pirang-pirang perusahaan SaaS kanthi tim sales outbound, dadi jelas yen tuwuh perusahaan umume gumantung karo kemampuan kita kanggo wakil sales kanggo nutup bisnis anyar. Pancen ora kaget, yen ana korélasi mutlak ing antarane rep sales volume telpon metu lan tarif penjualan sing ditutup.

Yen sampeyan menehi gambaran mental babagan sawetara wakil sales sing ngobrol karo prospek saben 30 detik lan bakal mandheg sawise ditolak, babar pisan ora kedadeyan kasebut. Umume masalah ora nelpon telpon, nanging pancen ana hubungane karo wong liya. Sistem panggilan otomatis mung sukses amarga sawetara sebab:

  • Teknologi panggilan otomatis ora bisa navigasi wit telpon.
  • Teknologi panggilan otomatis ora bisa sesambungan karo penjaga gerbang.
  • Teknologi panggilan otomatis ora bisa bedakake antarane surat swara lan panjaluk telpon.

Teknologi liyane sing ana ing njaba yaiku njadwalake jadwal kanggo generasi timbal B2B metu perusahaan Iki bisa uga sukses, nanging saiki gumantung karo staf eksternal kanggo entuk minat karo prospek sampeyan. Lumrahe mbutuhake rong pacelathon lan rong konversi… siji kanggo entuk janjian, banjur liyane kanggo nutup adol.

MonsterConnect nggabungake aplikasi adhedhasar web karo agen urip sing nelpon sejajar karo eksekutif penjualan sampeyan. Nalika kontak sing wis ditemtokake tekan, kontak kasebut langsung nyambung menyang sales sales kanthi nyata kanggo pacelathon langsung. Transisi mbutuhake udakara rong persepuluh detik lan ora bisa dideteksi kupinge manungsa!

Yen tim sales nggunakake Salesforce, sampeyan bisa kanthi gampang nyebarke data menyang MonsterConnect Piranti lunak otomatisasi sales integral Salesforce. MonsterConnect nyedhiyakake implementasi turnkey sing bakal nggabungake aplikasi Salesforce profesional utawa perusahaan karo piranti lunak otomasi nelpon MonsterConnect metu.

Nambah obrolan kanthi nyata, ora DILAYU, nambah generasi timbal adol B2B

MonsterConnect nambah efektifitas manajemen kinerja, nambah output kuota tim penjualan, lan efektif nembus akun kunci sampeyan. Tim penjualan sampeyan bisa tetep tugas - adol - lan sampeyan bisa menehi metrik sing akurat kanggo ngukur produktivitas. Wakil penjualan sampeyan ora bakal duwe dina sing ala amarga ora bisa nahan sapa wae ... saiki bakal entuk prospek sedina muput lan nindakake apa sing paling apik nalika… ditutup.

monster-nyambung-asil

MonsterConnect uga sponsor anyar ing Martech Zone!

One comment

  1. 1

    Barang apik !! Owah pola pikir sing apik. mesem lan nelpon ora ono gunane yen sampeyan ora bisa ngrampungake obrolan. Aku bakal ngandhani yen iki minangka frustasi paling gedhe kanggo umume sales, mail swara lan sistem menu otomatis sing ngenteni wektu wektu ...

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.