Roti Kucing, Maile Ohye lan Tinju Kethek

kethek ajiné

Mung nampa email iki:

Aku krungu Douglas ngomong ing Blog Indiana babagan kepiye SEO wis mati lan tembung kunci ora penting kaya biyen. Kepiye sampeyan kanthi efektif gawe uwong yakin karo klien babagan iki? Bakal kasengsem ing njupuk.

Cathetan: Nalika tembung kunci ora as penting… isih penting nggunakake tembung kunci sing bener. Kita nglampahi akeh wektu karo klien babagan riset tembung kunci. Slide sing dakcritakake karo pamirsa kanggo nuduhake manawa sampeyan kudu nggunakake tembung kunci (lan ejaan) sing bener yaiku breading kucing lawan ternak kucing. Iki yaiku breading kucing:

breading kucing

Nggawe klien ngerti manawa panggunaan tembung kunci ora minangka penting luwih angel. Nalika mesin telusuran nggawe pangowahan sing tetep ing algoritma, perusahaan alon-alon nggunakake. Ing industri SEO, kita kudu ngawasi lan ngetrapake pangowahan supaya klien bisa nggunakake telusuran lan tetep ndhisiki kompetisi. Yen klien sampeyan ora precaya, aku saranake sawetara taktik.

Kaping pisanan, njupuk saran saka Google. Maile Ohye minangka manajer produk telusuran ing Google lan nuduhake kesalahan umum sing ditindakake para pemasar nalika ngoptimalake mesin telusuran. Sampeyan bakal sok dong mirsani keywords ora ana ing pacelathon! Kesalahan sing ditindakake yaiku ora ana proposisine regane, ora ana pendekatan sing nggunakake segmen, nggunakake solusi, ora nggatekake tren SEO lan pengulangan sing alon.

Oke… Google wis ngomong lan sampeyan wis ngucapake, nanging klien sampeyan isih ora ngandel. Sabanjure yaiku tinju kethek pendekatan. A tinju kethek yaiku simpul khusus sing diikat ing pucuk tali. Ing Angkatan Laut, nalika kapal teka ing jangkar, sampeyan bakal uncalan tinju kethek menyang darat, yen ana sing nyekel lan narik tali kasebut. Ing pungkasan tali kasebut ana tali berlabuh sing gedhe. Sampeyan ora bisa mbuwang tali gedhe, mula nganggo tali cilik. Uncalan tangan kethèk karo klien sadurunge nyoba mbuwang tali gedhe.

  1. kethek ajinéSiapke tes karo wong-wong mau kanggo ngoptimalake 10 postingan blog sing ana nggunakake tembung kunci kanthi bener. Temokake 10 kiriman sing sampeyan rangking nanging ora rangking kanthi apik kanggo tembung kunci. Optimalake tembung kunci, gunakake ing judhul, temokake gambar sing bisa digunakake ing tag teks alternatif, priksa manawa sampeyan duwe 3 nganti 4 nyebutake teks kanggo nambah kapadhetan tembung kunci. Cathet wektu sing sampeyan lakoni kanggo ngoptimalake kiriman kasebut, ngenteni 4 minggu lan ngukur asil ing analitik.
  2. Siapke tes kanggo nulis 10 postingan blog anyar sing apik. Gunakake citra sing apik - bisa uga foto pelanggan utawa sawetara gambar stok sing apik banget, nulis judhul sing umpan supaya masarakat maca luwih akeh, lan nulis crita pelanggan utawa kiriman saran sing bakal nulungi para pelanggan. Nglirwakake panggunaan tembung kunci… ora digatekake kabeh. Nuduhake karya ing Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, StumbleUpon lan ing endi wae liya. Serang sawetara obrolan. Lacak wektu sing sampeyan lakoni, ngenteni 4 minggu banjur ngukur asil ing analitik.

Kanthi fokus ing pelanggan lan konten kasebut tinimbang saka tembung kunci, aku yakin sampeyan bakal nemokake manawa pilihan nomer loro bakal ngluwihi pilihan kaping pisanan. Aku ora menehi saran marang sapa wae supaya ora ngoptimalake, intine yaiku yen sampeyan mandheg fokus ing mekanik optimisasi mesin telusuran, lan luwih becik ngupayakake konten lan promosi konten kasebut - sampeyan bakal menang saben-saben!

Crawler lan bot ora tuku produk lan layanan sampeyan, umume wong. Nalika ngganti gaya sampeyan kanggo ngomong karo crawler utawa bot, sampeyan bakal kelangan pelanggan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.