Kepiye Sampeyan Ngawasi Media Sosial?

Apa sampeyan bakal melu, ora ana sawetara sebab kanggo ngawasi media sosial ing saben industri saiki:

  • Ngawasi industri sampeyan bisa mbantu sampeyan lan karyawan entuk keahlian.
  • Ngawasi pesaing sampeyan bisa mbantu nyusun intelijen kompetitif lan mbantu mbedakake bisnis utawa produk.
  • Pemantauan bisa mbantu sampeyan ngenali pimpinan lan situs kanthi otoritas lan pengaruh ing industri sampeyan.
  • Pemantauan bisa mbantu sampeyan nemokake acara sing relevan kanggo melu (kanggo melu utawa pidato).
  • Mesthine, ngawasi bakal mbantu sampeyan nemokake sebutan bisnis kanggo ngevaluasi sentimen, promosi testimoni / sebutan pelanggan.
  • Pemantauan bakal mbantu sampeyan ngidentifikasi masalah layanan pelanggan supaya bisa dirampungake ing ngarep umum - utawa menehi informasi sing dibutuhake kanggo nambah produk utawa layanan.
  • Lan ngawasi bakal nyedhiyakake sampeyan kesempatan kanggo nambah nilai ing obrolan.

DK New Media wis ngluncurake layanan Pemantauan Media Sosial kanggo para klien minangka tambahan kanggo hubungan sing wis ana. Yen sampeyan kepengin menehi test-drive, coba critakake. Kita bakal nawakake layanan kanthi $ 499 saben taun saben perusahaan (nganti 5 login) sing dudu pelanggan.


vontoo

Aku nemoni masalah kanggo golek pemenang hadiah $ 10,000… kayane wong-wong sibuk banget maca email kanggo bener-bener wangsulan! Dadi - kita bakal nindakake samubarang sing beda-beda kanggo menehi alat! Vontoo yaiku a layanan olahpesen swara sing bakal ngidini sampeyan ngrekam lan ngirim pangeling, kabar koleksi, kanthi otomatis menyang pelanggan. 2 wong pertama sing nganggep migunani layanan iki bakal menang akun pemasaran swara profesional !!! Mbales email iki nganggo Vontoo! ing judhul lan critakake carane sampeyan nggunakake aplikasi kasebut - kita bakal ngidini wong ing Vontoo milih sing menang.