Ora Nggawe Pengalaman sing Nggawe Pribadi Nggawe Sampeyan

personalisasi monetate

Ing IRCE taun iki ing Chicago, aku wawancara David Brussin, pangadeg Monetate, lan minangka pacelathon sing nyenengake babagan pangarep-arep konsumen sing beda-beda lan pengalaman sing diarepake para pengecer kanthi online lan off. Kasus kanggo personalisasi saya kuwat lan bisa uga wis tekan titik tip.

Anyar monetate Laporan Triwulan E-commerce nuduhake yen tingkat bouncing munggah, rata-rata nilai pesanan mudhun lan tarif konversi terus mudhun. Personalisasi lan pengujian ngganggu tren iki… ora mung amarga rekomendasi sing dioptimalake nanging amarga situs sing nggunakake teknologi kasebut entuk lan njaga pelanggan amarga pengalaman pelanggan sing luwih apik.

Tambah menyang Kréta lan Tingkat Konversi

Laporan Ecommerce Quarterly nganalisa conto acak luwih saka 7 milyar pengalaman blanja online sing digunakake toko padha data ing saben kuartal tanggalan. Rata-rata ing kabeh laporan diitung ing kabeh conto. Indikator kinerja utama, kayata rata-rata nilai pesanan lan tingkat konversi, beda-beda miturut industri lan jinis pasar. Rata-rata iki diterbitake mung kanggo ndhukung analisis ing saben rilis laporan, lan ora dimaksudake dadi tolok ukur kanggo bisnis e-commerce.

Monetasi nggawe personalisasi multi-saluran. Antarmuka Platform Monetate ngidini para pemasar nggawe, nyoba lan masang pengalaman digital pribadi tanpa wates kanthi kebutuhan winates kanggo IT utawa sumber daya konsultasi ing platform real-time.

  • Monetasi kanggo Email - Pribadhi email sampeyan lan link menyang kaca kebangkrutan sing dipersonalisasi.
  • Monetasi kanggo Merchandising - Rekomendasi produk pribadi lan lencana.
  • Monetasi kanggo Aplikasi Seluler - Personalisasi lan tes kanggo aplikasi seluler asli.

Ringkesan Ringkesan Personalisasi lan Rekomendasi

kanthi Monetasi kanggo Personalisasi, sampeyan bisa nggawe pengalaman pelanggan sing disesuaikan ing web, email, lan aplikasi seluler. Sampeyan bisa nggawe kabeh pengalaman blanja kanthi ngatur aset navigasi, spanduk, lencana, pahlawan, lan liya-liyane. Elemen data bisa dilebokake saka CRM lan POS uga data web, lokasi, prilaku lan piranti kanggo nambah pengalaman pelanggan ing saindenging situs.

ROI Personalisasi

Kanthi tantangan saka pasar online lan kompetisi sing terus berkembang, personalisasi ora mung menehi laba investasi maneh, nanging dadi kabutuhan.

Kipling bubar ngluncurake kothak rekomendasi produk menyang homepage karo Monetate. Sanajan dhasar dhewe, perusahaan njupuk langkah luwih adoh kanthi nyoba nyelehake. Siji versi nampilake rekomendasi produk ing sisih ndhuwur kaca nalika versi liyane nampilake kothak ing sisih ngisor kaca. Asile, tim nambah keterlibatan toko lan nemtokake papan sing paling apik kanggo ngoptimalake tingkat konversi.

Kanthi tingkat konversi masing-masing 7.29 persen lan 9.33 persen, kalorone ngungkuli tingkat konversi baseline situs kanthi 1.64 persen.

Wangsul Investasi babagan Personalisasi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.