MomentFeed: Solusi Pemasaran Seluler sing Lokalisasi kanggo Panelusuran lan Sosial

pemasaran lokal lokal

Yen sampeyan dadi pemasar ing rantai restoran, utawa liwat franchisee, utawa rantai ritel, sampeyan ora bisa kerja ing kabeh pasar lan media kanggo promosi saben lokasi tanpa jinis sistem. Merek sampeyan biasane ora katon ing telusuran lokal, ora duwe keterlibatan pelanggan lokal, ora duwe alat kanggo nggawe iklan sing relevan karo lokal, lan asring ora ngatur media sosial sing lengkap.

Sambungake upaya kasebut kanthi sawetara owah-owahan prilaku konsumen utama:

  • 80% konsumen pengin iklan sing disesuaikan karo lokasine
  • Ana luwih saka 1.7 milyar akun # sosial seluler aktif
  • 90% konsumen ujar manawa tinjauan online nyebabake keputusan tuku
  • 88% konsumen nggunakake telusuran seluler kanggo nemokake produk lan layanan ing sacedhake

Iki badai sampurna. Sampeyan butuh pajanan regional sing disesuaikan karo pelanggan lokal. Kanggo merek rantai nasional lan franchise sing gedhe, nyasar ing asil telusuran lokal wis suwe dadi masalah amarga akeh lokasi lan data bisnis sing kudu dijaga. Tambahake kasunyatan manawa sinyal sosial, kayata rating lan review, mengaruhi asil telusuran, lan jumlah informasi sing kudu dipantau kanggo bisnis kanthi atusan utawa ewu lokasi bisa uga meh ora bisa ditindakake.

Kanggo ngrampungake, akeh bisnis gedhe lan agensi media, kayata Applebee's, Jamba Juice, lan The Coffee Bean, sing wis mbukak Cepet, supaya luwih gampang ngatur lan ngoptimalake data nyimpen lokal utama kayata alamat, jam operasi, ulasan lan foto.

Platform MomentFeed nyambungake merek multi-lokasi karo konsumen lokal ing komunitas sing diladeni, saéngga bisnis bisa nyedhiyakake pemasaran lokal sing relevan lan lokal ing ewonan lokasi.

Platform Pemasaran Lokalisasi MomentFeed

platform momentfeed

Platform MomentFeed kalebu solusi kanggo telusuran lan panemuan, media sosial, media berbayar lan pengalaman pelanggan.

  • Panelusuran lan Panemuan - MomentFeed mbentuk kabeh tautan SEO lokal sing kritis kanggo sampeyan kanthi otomatis, mbentuk lan njaga ekosistem sing ningkatake telusuran lokal lan menehi kapercayan menyang lokasi ing kabeh platform.
  • Media sing Dibayar - ganti siji kampanye nasional dadi kampanye unik khusus kanggo saben lokasi kanthi gampang mung sawetara klik sing ngidini sampeyan nggunakake konten ing macem-macem jaringan sosial.
  • Manajemen Media Sosial - penerbitan ing aplikasi menyang saluran kayata Facebook, Instagram, Foursquare, Google+ lan Twitter. Kaya foto lan nanggapi pelanggan ing skala. Lebokake konten dinamis kanggo nggawe relevan lokal lan nuduhake konten.
  • Pengalaman Pelanggan - rating lan ulasan agregat saka Facebook, Foursquare, Google, lan Yelp sing ngidini merek bisa ngawasi lan nanggapi pelanggan kanthi efisien. Pangguna bisa narik review saka siji lokasi, ngurutake miturut rating bintang, lan nanggapi kanthi individu utawa klompok komentator.

panemuan

MomentFeed ngumumake yen nambah kemampuan minangka disetujoni Google My Business Mitra API. Liwat kemitraan iki, MomentFeed bisa luwih apik mbantu merek nasional kanggo nambah asil telusuran lokal lan kampanye Google Ads kanthi nggabungake dhaptar Google Bisnisku kanthi kapabilitas geo-optimization sing ana.

Google My Business (GMB) ngidini bisnis nggawe lan ngatur dhaptar bisnis gratis ing jaringan Google, saengga konsumen bisa kanthi gampang nemokake lokasi toko nalika nindakake telusuran ing Google Search lan Maps. Yen dikombinasikake karo kapabilitas geo-optimization sing ana ing MomentFeed, klien bisa njamin akurasi, konsistensi lan konteks lokal sing luwih gedhe kanggo saben individu, toko lokal, kayata, konsumen nggoleki istilah kaya "kopi", "toko sandwich" utawa "ATM ing cedhakku. ” 

MomentFeed uga minangka Mitra Instagram, Foursquare kanggo Mitra Bisnis uga anggota program Facebook Marketing Partner (FMP)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.