MOLOCO Cloud: Solusi Iklan Mobile sing Didhukung Data, kanggo Aplikasi Seluler

MOLOCO Cloud - Solusi Iklan Aplikasi Seluler Programmatic

MOLOCO Cloud minangka platform tuku otomatis kanggo inventaris iklan ing saindenging bursa program lan jaringan iklan ing-app sing misuwur. Saiki kasedhiya minangka platform adhedhasar awan kanggo kabeh pemasar aplikasi, MOLOCO Cloud didhukung dening teknologi pembelajaran mesin proprietari sing menehi pemasar seluler kanggo nggunakake data lan sinyal kontekstual saka pihak ekosistem program kanthi otomatis ngoptimalake kampanye iklan adhedhasar macem-macem metrik kinerja.

Fitur Cloud MOLOCO Kalebu

  • Exchanges - tekan pertukaran iklan seluler kalebu MoPub (perusahaan Twitter), Fyber, Vungle, AdColony, Chartboost, Tapjoy, LINE, lan liya-liyane.
  • Pangoptimal Bid - alat anyar sing kanthi otomatis nyetel jumlah tawaran kanggo lelang rega pertama kanthi wektu nyata supaya para pengiklan bisa nggayuh target nalika priksa manawa ora mbayar mbayar. 
  • Tawaran Programmatic - kanthi otomatis nyetel kanggo nggedhekake klik, konversi, instal, acara ing aplikasi, mbuwang mbayar iklan, utawa target liyane sing ditemtokake dening pengiklan.
  • Batesi Target Pelacakan Iklan (LAT) - saéngga para pemasar ngarah target piranti iOS lan Android sing wis ngaktifake LAT, sanajan kasunyatane ora ana data pelacakan iklan sing dilewati. Fitur kasebut bisa digunakake kanthi nargetake pangguna adhedhasar sinyal kontekstual sing diwiwiti saka sesi aplikasi saiki, status piranti, data level aplikasi sing diperkaya, lan parameter liyane, sing kasedhiya liwat kemitraan karo sumber pasokan adhedhasar SDK kayata Fyber. LAT Tracking ngidini para pemasar bisa njaga kinerja sanajan Apple nggawe pengenal unik kanggo para pengiklan (IDFA) milih utawa ora milih pangguna.

MOLOCO Cloud mbisakake para pemasar seluler kanggo nemtokake pamirsa sing paling bisa ngasilake bisnis liwat jaringan iklan ing aplikasi, lan pasar sing misuwur ing saindenging jagad:

  • Nggedhekake pesen liwat 2.5 yuta aplikasi seluler
  • Tekan luwih saka 4 milyar piranti global lan tambah akeh userbase
  • Entuk pangguna, retarget maneh, melu maneh, nyaranake, lan nggedhekake nilai umur.
  • Pencet mbalekake tantangan mbuwang iklan (ROAS) target kanthi ngetokake kekuwatan data sampeyan

Pemasar aplikasi duwe kontrol lengkap babagan operasi pariwara program kanthi transparansi menyang data lan kinerja kampanye, kalebu data log level kesan sing ora dituduhake karo platform sisih panjaluk liyane. 

Miwiti MOLOCO Cloud

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.