MoEngage: Nganalisa, Segmen, Keterlibatan, lan Pribadhiake Perjalanan Konsumen Ponsel Pertama

Ponsel Pisanan

Konsumen seluler pisanan beda. Nalika urip kasebut ngubengi ponsel, dheweke uga bisa mlaku ing antarane piranti, lokasi, lan saluran. Pelanggan ngarepake merek mesthi ana ing langkah bareng lan ngirim pengalaman khusus ing kabeh titik tutul fisik lan digital. Misi MoEngage yaiku mbantu merek nganalisa, segmen, melu, lan nggawe personalisasi lelungan konsumen.

Ringkesan MoEngage

Nganalisis Perjalanan Pelanggan

Wawasan sing diwenehake dening MoEngage ngewangi para pemasar supaya bisa nggawe peta perjalanan para pelanggan supaya bisa onboard, nahan, lan nambah nilai saben pelanggan.

Jalur Pangguna MoEngage

  • Corong Konversi - Temtokake tahapan sing tepat sing paling akeh pelanggan mudhun. Gawe kampanye kanggo nempelake bocor lan bali menyang aplikasi, nyimpen, utawa touchpoint offline.
  • Tren Prilaku - Ngerti kepiye pelanggan nindakake aplikasi lan nglacak KPI sampeyan. Gunakake wawasan kasebut kanggo nggawe kampanye keterlibatan sing target banget.
  • Retensi kohort - Pelanggan klompok adhedhasar tumindak, demografi, lokasi, lan jinis piranti. Analisis tingkah lakune sajrone sawetara wektu lan priksa apa sing nggawe dheweke tetep.
  • Bukak Analytics - Ngumpulake lan ngatur kabeh data pelanggan ing sak lokasi terpusat. Nggabungake karo alat kaya Tableau lan Google Data Studio kanggo visualisasi sing gampang, tanpa mbutuhake alat ETL.
  • Analytics Sumber - Bandhingake kabeh sumber akuisisi pelanggan ing siji dashboard. Ngerteni medium utawa saluran konversi sing dhuwur lan fokusake anggaran sampeyan.

Segmen Segmen Pemirsa Sampeyan

Mesin segmentasi sing didhukung AI, sing kanthi otomatis misahake pelanggan dadi klompok mikro adhedhasar tumindake. Saiki sampeyan bisa seneng karo kabeh pelanggan kanthi nawakake, rekomendasi, tandha, lan update sing wis dipersonalisasi.

Segmen Konsumen

  • Segmen Prediktif - Goleki pelanggan menyang kategori kayata setya, janji, beresiko, lan liya-liyane adhedhasar prilaku. Gunakake model prediksi MoEngage kanggo ngenali pelanggan sing bakal nanggapi promosi.
  • Segmen Khusus - Gawe segmen mikro adhedhasar atribut pelanggan lan tumindak ing situs web, email, lan aplikasi sampeyan. Simpen segmen pelanggan lan coba ulang kanthi gampang liwat siklus urip.

Gabung karo Pamirsa ing Lokasi Sampeyan

Gawe pengalaman pelanggan sing mulus lan sinambung ing saluran lan piranti. Nggambarake, nggawe, lan ngotomatisasi kampanye siklus urip pelanggan. Ayo mesin AI MoEngage kanthi otomatis ngenali pesen sing bener lan wektu sing tepat kanggo ngirim.

Aliran Perjalanan Pelanggan MoEngage

  • Orkestra Journey - Ora gampang banget kanggo nggambarake lan nggawe lelungan omnichannel. Kasedhiya karo para pelanggan saben langkah lan otomotifake lelungan saka onboarding menyang keterlibatan nganti kasetyan jangka panjang.
  • Optimisasi sing Didhukung AI - Ing kampanye multivariat, MoEngage's AI Engine, Sherpa, sinau kinerja saben varian kanthi real-time lan kanthi otomatis ngirim varian paling apik kanggo para pelanggan nalika umume ngonversi.
  • Push Notifikasi - Ngatasi watesan jaringan, piranti, lan OS ing ekosistem Android kanggo ngirim kabar push menyang luwih akeh pelanggan.
  • Optimisasi Manual - Nggawe tes A / B lan Multivariate kanthi manual. Nyiyapake grup kontrol, mbukak eksperimen, ngukur peningkatan, lan iterasi kanthi manual.

Kapabilitas Personalisasi Siji-Siji

Gawe pengalaman khusus sing nggawe pelanggan bisa urip selawase urip. Seneng karo rekomendasi lan tawaran sing disesuaikan miturut pilihan, prilaku, demografi, minat, transaksi, lan liya-liyane.

Personalisasi Notifikasi Push

  • Rekomendasi Pribadi - Nyinkronake katalog produk utawa konten karo preferensi, prilaku, pola tuku, lan atribut pelanggan. Seneng karo rekomendasi sing langsung ditemokake.
  • Personalisasi Web - Ngganti konten situs web, tawaran, lan tata letak kaca kanthi dinamis kanggo macem-macem segmen pelanggan. Siapake spanduk khusus lan tata letak kaca sing diganti kanthi dinamis adhedhasar tumindak, demografi, preferensi, lan minat pelanggan.
  • Pesen Onsite - Pindhah adoh saka pop-up situs web standar. Kanthi olahpesen ing situs sampeyan kanthi cerdas bisa micu pop-up situs web khusus adhedhasar prilaku lan atribut pelanggan.
  • Geofencing - Kanthi Kapabilitas Geofencing MoEngage, sampeyan bisa nyebabake kabar kontekstual sing relevan lan adhedhasar lokasi pelanggan saiki.

Deleng Kepiye Platform Keterlibatan Pelanggan MoEngage Bisa Nggawe Strategi Wutah Sampeyan.

  • gain wawasan sing luwih jero babagan kepiye pelanggan nindakake aplikasi lan nggawe kampanye sing ditargetake kanthi target.
  • nggawe olahpesen hyper-personalized lan keterlibatan kanggo mbantu pelanggan ngliwati macem-macem titik tutul.
  • Pengaruh AI kanggo ngirim pesen sing bener nalika semana, lan nggawe kampanye multivariat kanggo nyoba varian sing paling apik.

Jadwal Demo

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.