Strategi Konten Modular kanggo CMO kanggo Ngilangi Polusi Digital

Strategi Isi Modular

Sampeyan kudu nggumunake sampeyan, bisa uga nesu sampeyan, sinau babagan iki 60-70% saka pemasar konten nggawe dadi ora digunakake. Ora mung iki boros banget, tegese tim sampeyan ora nerbitake utawa nyebarake konten kanthi strategis, apamaneh nggawe konten kasebut kanggo pengalaman pelanggan. 

Konsep konten modular ora anyar - isih ana minangka model konseptual tinimbang sing praktis kanggo akeh organisasi. Salah sawijining alesan yaiku pola pikir - owah-owahan organisasi sing dibutuhake kanggo ngetrapake - sing liyane yaiku teknologi. 

Konten modular ora mung taktik tunggal, ora ana sing kudu ditambahake menyang template alur kerja produksi konten utawa metodologi manajemen proyek supaya mung adhedhasar tugas. Mbutuhake komitmen organisasi kanggo ngembangake cara kerja konten lan tim kreatif saiki. 

Konten modular, rampung kanthi bener, duweni potensi kanggo ngowahi kabeh siklus urip konten lan nyuda jejak konten boros kanthi signifikan. Iki ngandhani lan ngoptimalake cara tim sampeyan: 

  • Nggawe strategi, ide, lan rencana konten 
  • Nggawe, Ngumpul, nggunakake maneh, lan nggabungake konten 
  • Arsitek, model, lan konten kurator 
  • Lacak, lan menehi wawasan babagan, konten lan kampanye 

Yen iki muni nggegirisi, nimbang keuntungan. 

Forrester nglaporake manawa nggunakake konten maneh liwat komponen modular ngidini bisnis ngumpulake pengalaman digital khusus - sing dipersonalisasi utawa dilokalisasi - luwih cepet tinimbang model produksi lan manajemen konten tradisional. Dina-dina pengalaman isi siji-lan-rampung wis rampung, utawa paling ora kudu. Konten modular mbantu nggampangake obrolan sing terus-terusan lan terus-terusan liwat keterlibatan konten karo pamirsa kanthi ngidini tim bisa nggarap blok konten lan set konten kanggo nyampur lan nyampurake pengalaman regional utawa khusus saluran sajrone sawetara wektu sing biasane ditindakake. . 

Apa maneh, konten kasebut banjur mandheg dadi panyedhiya dodolan lan akselerator sing kudune. Ngutip Forrester maneh

70% saka sales reps nglampahi antarane siji lan 14 jam saben minggu ngatur konten kanggo para panuku ... [nalika] 77% saka pemasar B2B uga nglaporake tantangan sing signifikan nyopir konsumsi konten sing bener karo pamirsa eksternal.

Forrester

Ora ana sing seneng. Minangka upside:

Yen perusahaan gedhe mbuwang babagan 10% saka revenue kanggo marketing, biaya isi 20% nganti 40% saka marketing, lan nggunakake maneh mung mengaruhi 10% konten saben taun, wis ana tabungan jutaan dolar. 

Kanggo CMO, masalah konten sing paling gedhe yaiku:

  • Kacepetan menyang pasar - kepiye carane bisa nggunakake kesempatan pasar, cocog karo apa sing kedadeyan saiki nanging uga pivot nalika kedadeyan sing ora dikarepake. 
  • Ngurangi risiko - Apa kreatif duwe kabeh konten sing wis disetujoni sing dibutuhake kanggo nyuda review lan persetujuan lan entuk konten sing cocog karo merek kanggo dipasarake kanthi tepat? Apa regane reputasi merek sing ala? Mung butuh siji pengalaman kanggo ngowahi pikiran mayuta-yuta (dara). 
  • Ngurangi sampah – Apa sampeyan polusi digital? Kepiye profil sampah sampeyan babagan konten sing ora digunakake? Apa sampeyan isih ngetutake model siklus urip konten sing dawa lan linier? 
  • Personalisasi sing bisa diukur - Apa sistem kita dibangun kanthi tujuan kanggo ndhukung pakumpulan non-linear pengalaman pribadi sing dikontekstualisasikan ing saluran adhedhasar preferensi, riwayat tuku, wilayah, utawa basa? Apa sampeyan bisa nggawe konten kanthi strategis kanggo digunakake ing wektu sing beda-beda - sing digawe kanggo sampeyan - nanging uga njamin kepatuhan, branding, lan kontrol lan jaminan kualitas ing siklus urip konten tanpa proses sing nyenengake lan mbutuhake wektu?
  • Kapercayan ing tumpukan martech sampeyan - Apa sampeyan duwe mitra teknologi lan juara bisnis sing kuwat? Lan, kaya pentinge, apa data sampeyan selaras ing antarane set alat sampeyan? Apa sampeyan wis nglakoni latihan kanggo mbabarake rincian sing reged lan nggawe ruang kanggo manajemen kerumitan lan owah-owahan organisasi sing dibutuhake kanggo nyelarasake teknologi pemasaran sampeyan karo bisnis? 

Ing ndhuwur kabeh iki, Chief Marketing Officer (CMO) proyek kanggo mindhah merek saka rata-rata kanggo genius. Apa sampeyan sukses utawa ora, kepiye carane nindakake, minangka refleksi langsung babagan CMO dhewe - kepiye carane ngatur ibukutha politik, papan ing c-suite, kemampuan kanggo nyuda utawa ngilangi proyek lan olahpesen sing gagal, lan mesthi sampah, lan carane kabeh sing dipantau lan dipetakan kanggo sukses tim lan bisnis.  

Ketangkasan, visibilitas, lan transparansi sing dibutuhake ing owah-owahan pikiran iki ngluwihi produksi konten lan pengalaman digital. Model iki nyurung strategi pemasaran konten sing disengaja, kanthi tujuan lan konten sing luwih dhuwur kanthi nggunakake sumber daya sing luwih sithik, kanthi kabeh komponen sing dibangun kanggo ndhukung saben pengalaman, konten mikro utawa blok modularisasi, dadi multiplier kekuwatan kanggo nggunakake konten sing paling apik kanthi eksponensial ing pamirsa.

Kanthi nggunakake konten modular minangka katalis kanggo owah-owahan, kanggo cara kerja anyar, sampeyan nyetel apa sing sadurunge ora bisa ditindakake dening merek gedhe. Lan ngluwihi skalabilitas murni - sampeyan uga nulung tim supaya luwih fokus ing mangsa ngarep, sampeyan nambah kreatifitas kanggo nyuda burnout lan seret organisasi. Sampeyan njupuk sikap ing nempatake emphasis ing isi sing mung penting minangka produk lan layanan sing adol, lan pungkasanipun, sampeyan instilling prasetya kanggo ngalangi sampah lan mesthekake pesen, sesanti, lan identitas merek sampeyan, ora ' t njaluk subsumed dening swara saka polusi digital.