3 Tombol Modernisasi Pengalaman ing Toko… lan Pendapatan

ing pengalaman toko nampilake personalisasi

Akhir minggu iki aku blanja blanja anyar Pasar Kroger. Cathetan sisih ... yen mung Kroger mikir manawa investasi ing ngarsane online padha penting karo anane ritel. Aku nyimpang. Pasar anyar dibangun ing sadawane dalan saka Kroger sadurunge. Siji langkah ing njero sampeyan bisa ngerti sebabe.

Pasar Kroger

Toko roti kanthi roti Artisan sing seger, wajan karo meja keju gourmet khusus, Starbucks, meja sushi, lan blanja mandheg kanggo bayi, dolanan, kamar turu, jedhing, perhiasan, lan pawon. Malah duwe bagean kantin lan preinan. Toko mammoth iki duwe kabeh. Utawa ora?

Nalika mlaku-mlaku ing toko golek deterjen umbah-umbah, aku weruh sawetara efisiensi. Siji kunci yaiku bagean sing langsung ana ing ngarep check-out kaya toko ing njero toko. Kudu njupuk susu lan sayuran seger (sanajan wis ditandur kanthi lokal)? Sampeyan bisa metu lan metu sawetara menit. Perjalananku butuh wektu sawetara jam nalika nggoleki saben pojok toko.

Kanggo nemokake deterjen umbah-umbah, aku kudu ndeleng tandha sing nuduhake aku menyang lorong 48. Aku bali menyang pojok toko, njupuk pasang, lan mlaku ngubengi ... ing endi kabeh barang sing sehat yaiku. Aku nyekel Starbucks, ngaso, banjur mriksa.

Pengalaman ing toko duwe rong pertiga cara kanggo dadi sampurna. Infographic saka Moki iki adhedhasar Forrester's Masa Depan Toko Digital. Iki nuduhake cara kanggo nemokake apa telung tombol kanggo pengalaman modern ing toko sing luar biasa:

  • Kontekstual - Aku ngira bagean anyar kasebut sampurna. Ana Wal-mart ing sisih liyane prapatan, nanging dadi toko kelontong karo fasilitas liyane, Kroger nawakake pilihan sing luwih lengkap kanggo kulawarga kasebut. Kasunyatan manawa aku bisa njupuk lilin pita anyar, bourbon mewah, utawa wajan nuduhake manawa Kroger ngerti nasabah.
  • Reporting - Bagéan musiman lan penak iku apik banget. Aku biyen ora lunga menyang Kroger lawas kanggo njupuk krim krim amarga mbutuhake lelungan ing kabeh toko kanggo tuku siji. Aku luwih becik menyang toko serba bisa. Saiki aku bisa menyang Kroger lan njupuk sayuran uga!
  • Pribadi - Ing kene ana kesempatan kanggo Kroger kanggo nambah pengalaman ing toko. Yen mung duwe komunikasi cedhak ing lapangan sing dipasang ing aplikasi seluler, bisa uga sawetara beacon ing toko, lan sawetara tampilan dinamis tinimbang tabel aisle sekolah lawas, aku bakal ora frustasi karo kabeh real estate sing bakal dilindhungi. Lan, yen Kertu Plusku wis didaftar, bisa uga menehi sawetara tawaran nalika aku pindhah menyang toko.

Sing paling apik yaiku toko kasebut ora kudu dirancang ulang - yaiku toko epik. Secara pribadi, aku seneng ndeleng kursi lan sofa sing kepenak disiram ing toko. Luwih akeh wong nongkrong - luwih akeh mikir babagan sing kudu dituku. Aku mandheg ing Starbucks banjur lunga lan njupuk barang liyane rolas utawa luwih.

Kroger bisa entuk manfaat kanthi nambah teknologi sing digunakake ing njero. Nalika aku mriksa, wanita ing mburiku mbesengut yen aku duwe kreta sithik sing gunggunge dhuwit. Dheweke ora weruh Mahi, Woodford Reserve, lan lilin pita Sandalwood sing dak tuku. Aku bisa uga ngentekake kaping pindho luwih saka sing dakkarepake.

Aku mung bisa mbayangake apa sing bakal dakgawe yen lelungan pribadi!

#YoureDoingItWrong - Moki

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.