10 Teknologi Modern sing Meningkatake Pemasaran Digital

Teknologi Modern Ngapikake Pemasaran Digital

Kadang tembung gangguan duwe konotasi negatif. Aku ora yakin manawa pemasaran digital saiki wis terganggu dening teknologi modern, aku yakin bisa nambah.

Pemasar sing adaptasi lan nggunakake teknologi sing luwih anyar bisa nggawe pribadi, melu, lan sesambungan karo prospek lan pelanggan kanthi cara sing luwih migunani. Dina batch lan bledosan saiki saya maju amarga sistem dadi target sing luwih apik lan prédhiksi tumindak konsumen lan bisnis.

Pitakon, mesthine yaiku apa bakal kedadeyan ing wektu. Digital minangka saluran sing larang regane biaya, mula praktik sing ora becik nyiksa privasi konsumen lan mbanting iklan ing ngarepe, manawa ana ing siklus keputusan utawa ora. Muga-muga kahanan pangaturan ora kakehan reaksi lan perusahaan bisa nyuda penyalahgunaan dhewe. Aku ora optimis yen bakal kelakon.

Miturut Forum Ekonomi Dunia, papat pendorong utama pangowahan kasebut yaiku ekspansi jangkauan seluler, komputasi awan, Intelijen Buatan (AI), lan Internet-of-Things (IoT). Nanging, teknologi anyar kaya Big Data lan Virtual Reality (VR) diprediksi bakal ngganti lanskap.

Forum Ekonomi Donya

Teknologi anyar iki utamane diajab bisa nggawa konektivitas luwih akeh ing jagad liwat macem-macem titik tutul, sing tegese raksasa internet ora bakal duwe kontrol data dhata maneh. Luwih penting, iki bakal mbantu para pemasar nggawe kampanye sing luwih holistik lan target ing mbesuk.

Spiralytic nggabungake infographic sing luar biasa iki, Teknologi Anyar Ngganggu Pemasaran Digital, sing rinci babagan 10 teknologi sing nyepetake upaya, lan ngganti lanskap pemasaran digital.

  1. Big Data - Teknologi cloud mbukak lawang kanggo bisnis gedhe lan cilik kanggo nglumpukake data pelanggan kanthi akeh, minangka bagean sing menehi data amba. Perusahaan saiki ngerti luwih akeh babagan pelanggan tinimbang sadurunge, ngrewangi nggawe iklan sing ditarget lan dipersonalisasi kanthi akurat.
  2. Artificial Intelligence (AI) - kognitif lan pertimbangan sing ditrapake kanggo proses komputer lan algoritma nduwe janji nggawe keputusan lan prediksi pemasaran sing luwih akurat lan akurat. Iki bakal ngetokake kreatifitas industri kita.
  3. machine Learning - segmentasi pamirsa cerdas lan analitik bisa nglakokake lan nyoba jutaan data kanggo ngewangi para pemasar adaptasi lan ngoptimalake kampanye kanthi wektu nyata.
  4. bot - Chatbots minangka cara sing cukup murah lan fleksibel kanggo merek kanggo ningkatake layanan pelanggan amarga bisa cepet menehi jawaban sing gegandhengan karo data lan njaluk panjaluk. Sampeyan bisa gampang dilebokake ing situs web, app, utawa platform media sosial, lan bisa nglumpukake informasi kanggo digunakake ing strategi pemasaran.
  5. Panelusuran Voice - Piranti lunak swara saiki digunakake luwih akeh kanggo telusuran, kalebu meh 1/3 saka 3.5 milyar telusuran Google sing ditindakake saben dina. Pangowahan kasebut bisa uga ndadekake praktik strategi telusuran mbayar lan organik mbesuk.
  6. virtual Reality lan ditambah Reality - AR lan VR nawakake pengalaman pelanggan nyoba sadurunge sampeyan tuku, saengga bisa njelajah produk, melu merek, lan tuku ing wektu sing padha, malah nggawe sensasi lan emosi.
  7. Internet-of-Things (IoT) lan Wearables - Tambah akeh piranti sing gegandhengan bakal ngasilake web obyek sing gegandhengan sing bisa digunakake para pemasar kanggo sinau informasi konsumen, kalebu rasa lan rasa sing ora disenengi.
  8. blockchain - Pemasar bisa nggunakake pamblokiran kanggo nglacak lan njaga para pamirsa supaya nindakake pariwara.
  9. Beacons - memimpin pasar teknologi pemasaran jarak, kanthi 65% lan ngalahake WiFi lan NFC. Udakara 14.5 yuta suar wis digunakake wiwit 2017 lan bisa uga tekan 400 juta unit samesthine ing taun 2020.
  10. 5G - Potongan spektrum tambah 5G, agregasi operator sing luwih gedhe, lan kemampuan balok lan pelacakan kanthi nyata bisa nambah kinerja lan efisiensi, lan nyedhiyakake konektivitas nganti 100 kali luwih cepet tinimbang 4G kanthi latensi kanthi faktor lima.

Teknologi Modern Ngapikake Pemasaran Digital

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.