4 P Optimisasi Mesin Telusuran Modern

ara-ara samun

Jagad SEO rada gonjang-ganjing amarga kabar kasebut Moz lagi nglereni bageyan dadi loro. Dheweke ujar manawa dheweke tikel kaping pindho kanthi fokus ing pencarian. Dheweke wis dadi pionir lan mitra penting ing industri SEO wiwit pirang-pirang taun.

Pendapatku ora optimis kanggo industri Panelusuran Organik, lan aku ora yakin ing endi Moz kudu dobel. Nalika Google terus nggawe asil akurasi lan kualitas liwat intelijen buatan lan algoritma olahan, persyaratan kanggo njupuk konsultan telusuran lan staf bakal ilang. Lan Piranti SEO lagi muncul saben minggu sing saingan karo sing padha karo Moz.

Limang taun kepungkur, mayoritas kita konsultasi pemasaran upaya ditrapake kanggo SEO. Kita duwe analis SEO dhewe. Maju 5 taun lan kita nggunakake alat sing hebat saka sponsor ing gShift sing nyedhiyakake wawasan babagan kabeh web, ora mung telusuran organik. Gabungan karo Analytics lan webmaster, solusi gShift mbantu kita ngawasi upaya pemasaran omnichannel, kalebu kinerja organik, saliyane kanggo riset influencer, panemuan konten, ngawasi merek, lan liya-liyane.

SEO dudu industri maneh; iku bagean saka industri. Iki minangka fitur ing platform. Iku taktik ing strategi pemasaran digital. Sampeyan butuh ilmu kanggo saben pemasar, dudu posisine dhewe. Saben pemasar kudu ngerti cara nggunakake mesin telusuran kanthi strategi umum lan ngerti endi sing cocog karo jagad omnichannel kita. Wis suwe banget, kita wis ndeleng manawa perusahaan lan platform SEO ora bisa ngoptimalake konversi, nulis konten sing apik, lan ngupayakake konversi. Wis suwe banget, industri SEO babagan backlink, tembung kunci, lan pangkat nalika konsumen lan mesin telusuran maju.

Para ahli bakal ora setuju karo aku, nanging kita duwe atusan klien sing maju kanthi fokus sing dianyari. Nalika isih njamin situs klien wis dibangun miturut saran Google lan terus ngawasi rangking, ora digunakake maneh babagan upaya umum. Aku ora ujar SEO yaiku ora penting, isih saluran utama kanggo akuisisi. Aku ujar manawa investasi ing SEO ora bakal entuk strategi liyane. Strategi kasebut yaiku promosi sosial, promosi mbayar, hubungan masarakat lan nggawe perpustakaan konten utama.

  • Promosi Sosial - Prospek lan klien sampeyan ora asring ngunjungi situs sampeyan. Nanging, dheweke melu sosial. Kanggo nyambungake prospek lan klien sampeyan, sampeyan kudu promosi konten ing endi wae. Sebut wae media sosial asring nggayuh pamirsa anyar, sing banjur ngrembug babagan online, nggawe panguwasa telusuran organik.
  • Promosi Mbayar - Nalika kita seneng karo WOM lan nuduhake konten virus kanggo nggedhekake jangkauan merek, kasunyatane sejatine pariwara minangka jembatan sing kudu kita investasi kanggo nggedhekake jangkauan kasebut. Kesempatan sing dibayar asring nggayuh pamirsa anyar, sing banjur ngrembug babagan online, nggawe panguwasa telusuran organik.
  • Public Relations - Duwe tim profesional sing golek kesempatan kanggo ngumumake merek lan bakat internal sampeyan kudu. Artikel-artikel saka publikasi sing relevan, wawancara ing podcast, lan kesempatan ngomongake liwat tim PR wis ngasilake panguwasa sing relevan lan dhuwur sing nggawe otoritas telusuran.
  • Perpustakaan Konten Premier - Konten evergreen ora ngewangi klien apa wae. Artikel sing lengkap karo riset, desain, konten sing jero, infografis, lan kertas putih entuk daya tarik liyane. Tinimbang fokus ing produksi konten, kita luwih fokus nggawe perpustakaan konten lengkap lan lengkap kanggo saben klien.

Apa ana seng? Ya, mesthi wae. Produsen konten perusahaan ing industri sing kompetitif isih bisa dingerteni Search Engine Optimization. Multiply pengaruh karo jutaan kaca lan bakal ana laba investasi sing apik. Nanging perusahaan kasebut dikecualian, dudu aturane. Umume bisnis luwih becik nambah investasi ing patang prinsip ing ndhuwur.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.