Dalan menyang Pemasaran Modern

pemasaran modern dalan

Aku seneng marketing lan kabeh sing diwakili. Miturut pendapat saya, pemasaran khusus amarga nggabungake sawetara bakat lan faktor:

  • Tumindake manungsa - prédhiksi tumindak manungsa lan ngerti kekarepan lan kabutuhan sing nyurung prilaku kasebut.
  • kreatifitas - nggawe ide inovatif sing sederhana lan endah, kanggo menehi apresiasi masarakat marang estetika.
  • Analysis - nganalisa uji data kanggo nemokake kesempatan kanggo nambah lan nambah respon.
  • Teknologi - ngetrapake teknologi kanggo ngukur, ngapikake lan ngotomatisasi upaya pemasaran.

Kita tekan Umur Emas pemasaran ing endi seni lan sains nemokake keseimbangan sing sampurna. Kemampuan kanggo ngukur ditemokake kanthi kemampuan nganalisis apa tegese metrik. Lan data kasebut ora mung nggawe keputusan sing luwih apik, nanging uga mbebasake para pemasar supaya luwih wani, nyoba eksperimen, kanggo njelajah pinggiran saluran sing misuwur lan ngupayakake sing anyar. Saka Infographic Eloqua, Dalan menyang Pemasaran Modern

Kepiye carane bisa teka ing kene?

Infographic Marketer Modern

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.