MockupsJar: Simpenan Mockups kanggo Mobile lan Desktop

mockupsjar

Pancen ana pasar kanggo apa wae - utamane ing jagad teknologi pemasaran. Aku pitados tenan kanggo ngirit wektu lan ora nindakake apa wae sing intensif tenaga kerja kaping pindho. MockupsJar minangka salah sawijining layanan.

Aja ngrekrut fotografer lan njupuk foto aplikasi utawa situs sampeyan ing smartphone, desktop utawa ing browser - apa luwih becik njupuk foto sing apik kanthi lampu sing apik lan nambah gambar layar kanthi moyoki ?!

MockupJars pancen gampang:

  • Pilih salah sawijining mockup sing bisa diurasi. Kita duwe macem-macem mockup sing bisa dipilih.
  • Upload layar aplikasi sampeyan utawa dijupuk situs web langsung kanthi ngetik url lan gambar bakal diowahi kanggo mockup sing dipilih.
  • Download mockup sampeyan ing pirang-pirang resolusi.

Bookmark MockupsJar lan wenehi test drive kanggo ndeleng editor monster. Dheweke wis nggarap kerja keras supaya desainer sampeyan bisa fokus ing karya penting!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.