Mobilenomik: Yen Sampeyan Ora Mobile, Sampeyan Ora Pemasaran

Layar layar 2013 03 25 ing 1.39.40 PM

Kita rumangsa kepenak banget amarga ndeleng tren teknologi teka banjur ngandhani sadurunge. Kita wis ngomong babagan tuwuhing ponsel wis luwih saka setaun saiki, nanging gumun nalika nembe nindakake audit optimasi kanggo klien anyar lan dheweke ora duwe strategi seluler ... ora ana. Situs kasebut dudu seluler, email ora dioptimalake kanggo seluler, lan ora ana aplikasi seluler ing cakrawala… nada.

Kadhangkala butuh video kanggo njupuk perspektif sing apik babagan lan Erik Qualman duwe proyek sing apik kanggo nggawe statistik adopsi seluler dadi perspektif. Kasunyatane yaiku ... yen sampeyan ora seluler, sampeyan ora pemasaran.

One comment

  1. 1

    Pemasaran seluler isih tetep, ora ana sangsi babagan iki. Perusahaan sing gagal nimbang-nimbang iki bakal nemoni akeh masalah sajrone makarya generasi utama. Sampeyan kudu priksa manawa kaca kebangkrutan bakal dadi wakil saka merek sampeyan, apa wae piranti sing digunakake kanggo ngakses.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.