MobileAppTracking: SDK kanggo Atribusi Instal Seluler

pangembangan aplikasi seluler

MobileAppTracking nawakake SDK (Android utawa iOS) supaya gampang nggabungake pelaporan ing jaringan iklan utawa mitra penerbitan menyang kerangka pangembangan sampeyan. Sawise SDK digabungake, sampeyan bisa nglacak acara kanthi dinamis saka mitra pihak katelu. MobileAppTracking ora gumantung karo UDID minangka metode atribusi - padha ndhukung sawetara alternatif atribusi sing tundhuk karo kabijakan nyimpen app.

Lacak panginstalan aplikasi seluler lan keterlibatan pangguna bali menyang kampanye pariwara seluler.

MobileAppTracking bisa nyedhiyakake data instalasi lan konversi kanthi real-time, supaya sampeyan bisa ngoptimalake saluran pemasaran ing antarane hubungan pariwara. Ngrekam penjualan, ing tuku aplikasi, registrasi, jangkep level, lan data liyane kanggo nemtokake nilai umur (LTV) lan retensi pangguna. Sampeyan uga bisa nglacak aplikasi ing piranti seluler sing padha!

Cara Kerja MobileAppTracking

  • Link Pelacakan - Gawe link unik kanggo saben sumber pemasaran.
  • Iklan Seluler - pariwara kasebut diklik lan pangguna dingerteni liwat sidik jari piranti.
  • Pasar App - pangguna nginstal aplikasi sampeyan.
  • Cocokake - pangguna mbukak aplikasi lan SDK ngenali sumber liwat bekas driji.

Pelacakan Aplikasi Seluler minangka platform pelacakan sing ora bias sing nyedhiyakake pelacakan lan nglaporake wektu nyata kanggo pariwara aplikasi seluler. Lacak macem-macem jaringan iklan, penerbit, lan afiliasi kanthi nggabungake SDK siji. Pelacakan Aplikasi Seluler minangka platform rekonsiliasi kanggo kabeh kampanye iklan seluler.

Sampeyan bisa nglacak nganti 50,000 atribusi gratis saben wulan kanggo miwiti lan banjur mbayar $ 0.002 saben atribusi sawise iku. Regane volume ditawakake kanggo distribusi seluler gedhe luwih saka 2 yuta utawa luwih.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.