Mobile Ana ing kene. Situs Sampeyan ORA.

situs seluler

Kita mbukak polling minggu kepungkur lan takon babagan pirang-pirang situs perusahaan sampeyan sing dioptimalake kanggo ndeleng seluler. Kita Poling Zoomerang asile pamisah 50/50… setengah saka sampeyan duwe situs perusahaan sing siyap dideleng seluler utawa meh ing kono. Iki statistik sing sedhih.

situs seluler

Iki statistik sing sedhih amarga web seluler yaiku wis kene. Comscore mung nerbitake data sing 48% saka 112 yuta pangguna ponsel ing Amerika saiki nggunakake piranti kanthi rutin kanggo ngakses konten media, kajaba swara utawa teks lan bakal ngluwihi 50% ing pungkasan taun.

Situs gedhe nglaporake bagean lalu lintas sing akeh banget saka seluler: New York Times entuk 7.6%, USA Dina iki entuk 10% lan LA Times entuk 11.2%. Situs media sosial saya tambah akeh, udakara 12.5%… lan para pamaca tetep 2.8 kaping maneh!

Kita mung ngirim kiriman anyar sing kasedhiya 10 cara kanggo nerbitake konten situs sampeyan ing piranti seluler. Ora mbutuhake sistem manajemen konten sampeyan siyap seluler sanajan biasane solusi sing luwih apik.

Kita kanca ing Marketpath bubar promosiake ponsel penawaran, nyatakake:

Nggawe versi seluler situs web sampeyan nyedhiyakake solusi karo para pamirsa sing cocog karo kabutuhan seluler, sing beda banget karo kebutuhan pangguna komputer tradisional utawa desktop internet. Pangguna internet seluler mbutuhake situs web sing gampang, cepet, lan gampang dilayari, lan nyedhiyakake konten sing relevan karo pangguna seluler.

Yen sampeyan nggarap panyedhiya layanan piranti lunak sing ora duwe sarana kanggo ndeleng konten kanthi efektif ing piranti seluler, sampeyan wis nggawe lalu lintas kanthi resiko gedhe. Aku kaget amarga pirang-pirang sistem sing ana ing njaba sing durung miwiti nggawe gaya seluler, aja nganti antarmuka sing dioptimalake kanggo seluler.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.