Pangolahan Pembayaran Ponsel

dompet seluler

Ing 2 taun mbesuk, 20% kabeh ponsel sing didol duwe kemampuan kanggo mbayar liwat NFC (Near Field Communication) .. teknologi sing ngidini salaman lan pembayaran digital nalika piranti diselehake ing sawetara inci . Akeh wong sing ngramal yen iki bisa dadi pungkasan mata uang kaya sing kita ngerteni. Ora diraguhi manawa bakal mengaruhi cara pembeli bakal blanja lan tuku barang liwat toko ritel!

infographic pembayaran dompet seluler

Grup Gerson Lehrman ngembangake iki infographic kanggo G + Site. Miturut situs web:

G + minangka komunitas sing nyambungake para profesional, akademisi lan wirausahawan sing paling aktif ing donya. G + nyedhiyakake papan kanggo wong-wong supaya bisa ngobrol karo wong sing padha mikir kanthi cara sing durung dipikirake, miwiti obrolan anyar, takon pitakon penting lan propose ide kanthi online lan ing rapat pribadi.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.