Kepiye Dompet Seluler nawakake Penjualan

ing toko nawakake dompet seluler

Aku nggawa iPhone nganggo tas kulit gaweyan sing apik banget Pad lan Quill sing duwe ruang kanggo ID lan sawetara kertu kredit nanging ora liya. Asile, aku gumantung karo aplikasi seluler lan dompet seluler. Salah sawijining aplikasi sing dak tresnani yaiku Kunci Cincin, saéngga aku mbuwang kabeh kertu klubku lan dilebokake ing sak papan.

Ora suwe sawise mbukak Key Ring, aku nyopir mulih lan menehi tandha ing telpon manawa ana salah sawijining toko sing asring ditawakake. Pancen sarwa ... Aku narik, nebus kupon, lan entuk akeh. Aku ora golek kesepakatan, aku uga ora arep blanja nalika wengi - nanging kedadeyan mau. Kesadharan lokasi ing aplikasi sing dibayar kanggo pengecer!

Mitra SIM wis nggawe infographic sing mbahas sebab kenapa para pengecer / pemasar kudu ngrangkul dompet seluler sajrone musim sing bakal teka. Kanthi preinan, saiki luwih penting kanggo para pemasar lan pengecer mangertos kekuwatan blanja seluler:

  • 56% konsumen ujar manawa pengin nampa tawaran adhedhasar lokasi ing telpon.
  • Dompet seluler nawakake tarif konversi 64% luwih dhuwur liwat kupon web.
  • Penawaran seluler nyebabake kenaikan rata-rata order order 26% tinimbang tawaran web seluler statis.

Aku sejatine ora takon uga aku ngarepake tawaran lan aku pancen seneng banget! Apa sampeyan bisa menehi wektu sing luwih apik kanthi tawaran sing relevan tinimbang yen prospek cedhak karo toko sampeyan?

[box type = "download" align = "aligncenter" class = "" width = "90%"] Download SIMPartners Pandhuan Eceran 2015 kanggo ngerti luwih lengkap babagan entuk manfaat ing musim liburan. [/ box]

Dompet Seluler Liburan nawakake Penjualan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.