Pemasaran Multi-Saluran Interaktif saka Podium

logo eksaktarget

dorsey-email-respon.pngSalah sawijining demo sing luwih menarik sing dianakake ing Sambungan Target Tepat, wingi, minangka demonstrasi interaktif wektu nyata sing ditindakake dening Scott Dorsey, CEO, nalika pidato pembukaan.

Scott njaluk kabeh wong ngirim sms riset lan sing alamat email kanggo 38767 kanggo entuk Forrester Sinau Preferensi Saluran 2009 lan Pengetahuan Pelanggan yaiku Marketer Power.

Ing wektu nyata, tanggepan pesen teks dikirim maneh negesake panjaluk lan takon apa sampeyan uga pengin nampa pesen swara saka David Daniels, Wakil Presiden lan Analis Utama kanggo Forrester Research. Ana email uga teka saka Scott Dorsey kanthi informasi sing dijaluk (ndhuwur).

Yen sampeyan mangsuli karo DAVID menyang pesen respons, telpon sampeyan dibukak sawetara menit mengko kanthi pesen swara ing ngisor iki:
[audio:https://martech.zone/wp-content/uploads/2009/09/YouMail_3174233928_Oct_13_2009_1_35_PM_EDT.mp3]

ExactTarget ngupayakake nindakake kampanye jinis iki kanthi luwih cepet taun iki kanthi bener ngubungake telpon ing antarane rong pihak supaya sampeyan bisa ngobrol kanthi nyata.

Iki minangka panggunaan email, swara lan pemasaran seluler sing efektif ing kampanye multi-saluran. Blogger teknologi seluler, Adam Small, wis nindakake kampanye sing padha kanggo para klien Real Estate lan ngunggahake tarif sing luwih cedhak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.