Masa Depan Video lan Telusuran Seluler Saiki!

layar

Iki pancen apik banget lan ngganti game kanggo pasar seluler. Layar wis diluncurake ing Walanda. Adipati Long ngirimi kula link kanggo teknologi anyar iki… Layar nyebutake minangka browser kasunyatan sing ditambahi seluler. Aku ngarani masa depan!

Layar minangka aplikasi gratis ing ponsel sampeyan sing nuduhake apa sing ana ing sekitar sampeyan kanthi nampilake informasi digital wektu nyata ing ndhuwur kasunyatan liwat kamera ponsel sampeyan.

Layar kasedhiya kanggo T-Mobile G1, HTC Magic lan liya-liyane Android telpon ing Pasar Android kanggo Walanda. Negara liya bakal ditambahake mengko. Tanggal roll-out sing direncanakake kanggo negara liya durung dingerteni.

Yen sampeyan ora bisa ndeleng video ing kiriman iki, coba klik kanggo ndeleng sing pertama browser kasunyatan ditambah seluler! Pikiranku bisa dipikir babagan kemungkinan teknologi kaya iki!

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Iki minangka demo sing apik banget - nanging ing kene kalebu ing papan laboratorium.

    Aku bisa ndeleng kanthi gampang rampung ing iPhone. Detektor azimuth sing dipasang ing kana nganggo Kamera lan GPS bakal nggawe methink aplikasi sing apik tenan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.