Negara Mobile ing AS

negara seluler us

Panggunaan seluler ing antarane konsumen terus mundhak. 74% pertumbuhane ana ing smartphone kanthi 79% US Shoppers browsing lan blanja ing situs lan aplikasi. Ing taun 2016 bathi aplikasi seluler bakal entuk $ 46 milyar. Kanggo ngetung apa tegese shift dramatis iki kanggo merek sing wis ana Usablenet nggabungake infographic sing nduduhake sepira panggunaan Internet seluler sing ngowahi cara konsumen sesambungan karo merek ing web.

Usablenet US Mobile Infographic

Usablenet nggunakake situs seluler lan pengalaman multichannel kanggo luwih saka 400 klien kalebu akeh merek ritel, lelungan lan layanan utama ing donya.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.