Munggah saka Wisatawan Mobile Modern

tren lelungan seluler modern

Usablenet wis nyiapake seri infografis anyar sing nggambarake evolusi seluler kanthi cepet ing industri lelungan, kanthi statistik sing ditrapake kanggo para wisatawan modern, asil sing nggumunake bisa ditindakake program loyalitas seluler babagan frekuensi pesenan, kepiye mileniale prioritas seluler kanggo keputusan lelungan, lan liya-liyane.

Seri lengkap kalebu takeaway kayata:

  • Millennials memimpin biaya perjalanan seluler: umume para turis seluler kalebu konsumen umur antara 25-44 taun. Rata-rata padha nggunakake 35% wektu kanggo nggoleki konten lelungan ing smartphone lan tablet.
  • Pesenan seluler wis dadi pangarepan pelanggan dhasar: pesenan seluler tansaya 20% ing paruh pertama 2014 dibandhingake mung nambah 2% ing pesenan desktop.
  • Multichannel minangka kunci kanggo lelungan pelanggan: 40% pelanggan Expedia nggunakake macem-macem piranti kanggo dipesen nalika meh setengah saka kabeh tujuan riset lan ide lelungan sadurunge leladen ing piranti liyane.
  • Program kasetyan nambah kemungkinan konsumen bakal memesan kamar penerbangan utawa hotel nganti 86%, kanthi udakara 50% milenium nganggep program kasetyan "penting banget" kanggo pesenan.
  • 4 saka 10 lelungan saiki gelem nuduhake data pribadi supaya entuk bathi pribadi

Wisatawan modern mesthi nyambung lan ngarepake pengalaman seluler sing nyederhanakake lelungan pesenan sakabehe. E-book Travel anyar nuduhake cara merek lelungan bisa nggawe pengalaman apik banget kanggo para pelanggan ing saluran seluler kanthi nggunakake luwih akeh kesempatan ing seluler.

Download ebook saka Usablenet, Wisatawan Mobile Modern lan Cara Merek bisa Sambungake Kanthi Luwih Apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.