E-niaga Liburan: Ponsel, Tablet lan Desktop

tarif konversi seluler

Iki minangka tampilan pangeluaran lan konversi sing apik banget ing musim preinan iki saka para warga ing Monetasi. Disangka nyedhiyakake bukti sing jelas babagan panggunaan seluler lan Tablet kanggo tuku saka Black Friday lan Cyber ​​Monday, menehi luwih jelas babagan macem-macem tindak tanduk wong sing nggunakake tablet, seluler lan desktop. Miturut pendapat saya, katon manawa wong sing nggunakake tablet wis cukup blanja, nanging pangguna seluler bisa uga ragu-ragu. Bisa uga amarga tujuwane kanggo riset lan ora tuku

konversi liburan seluler

2 Komentar

  1. 1

    Nomer "Add-to-cart" mung kalebu tuku online. Aku nyangka manawa pangguna seluler bisa uga tuku asring banget, nanging cenderung tuku ing toko. Contone, aku kerep nggunakake ponsel kanggo mriksa alamat toko / kaping mbukak. Apa ana bukti tambahan kanggo ujar manawa pengunjung ing piranti tablet luwih lengkap ing corong konversi?

    • 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.