E-niaga Liburan: Ponsel, Tablet lan Desktop

tarif konversi seluler

Iki minangka tampilan pangeluaran lan konversi sing apik banget ing musim preinan iki saka para warga ing Monetasi. Yen dipikirake, kita menehi bukti sing jelas babagan panggunaan seluler lan Tablet kanggo tuku saka Black Friday lan Cyber ​​Monday, menehi luwih jelas babagan macem-macem tindak tanduk wong sing nggunakake tablet, seluler lan desktop. Miturut pendapat saya, katon manawa wong-wong sing nganggo tablet wis kepenak blanja, nanging pangguna seluler bisa uga ragu-ragu. Bisa uga amarga tujuwane kanggo riset lan ora tuku

konversi liburan seluler

2 Komentar

  1. 1

    Nomer "Tambah menyang cart" mung kalebu tumbas online. Aku curiga pangguna seluler bisa tuku kaya asring, nanging cenderung tuku ing toko. Contone, aku kerep nggunakake seluler kanggo mriksa alamat toko / wektu mbukak. Apa ana bukti tambahan kanggo ngandhani pengunjung ing piranti tablet luwih akeh ing corong konversi?

    • 2

      Titik sing apik, MarketingXD, lan siji sing kudu kita demek. Aku mesthi ora ngira yen pangguna seluler kurang aji… padha larang regane, yen ora luwih! Lan popularitas saya tambah akeh!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.