3 Komentar

  1. 1
    • 2
      • 3

        Thanks kanggo balesan Douglas. Pertimbangan strategis sing sampeyan sebutake penting. Nanging ing pengalamanku, wong uga ora nggatekake konten:-/ Dheweke cenderung luwih fokus ing teknik, alat, saluran, lsp. Isi penting. Nanging isi gedhe iku kabeh. Matur nuwun & paling apik, Michael

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.