Liburan ing taun 2020 sing Diajar babagan Strategi Pemasaran Seluler taun 2021

Strategi Blanja Liburan Ponsel

Ora preduli, nanging musim liburan ing taun 2020 ora beda karo budaya kreatif liyane sing wis dialami. Kanthi watesan jarak adoh sosial maneh ing saindenging jagad, tindak-tanduke konsumen ganti saka norma tradisional.

Kanggo pengiklan, iki luwih adoh saka strategi tradisional lan Out-Of-Home (OOH), lan gumantung marang keterlibatan seluler lan digital. Saliyane diwiwiti luwih dhisik, sing durung ana sadurunge munggah ing kertu bingkisan sing diarepake bisa ngluwihi musim preinan nganti taun 2021.

Para pembeli ora mung mbuwang luwih akeh kanggo kertu bingkisan (17.58%) ing taun iki, nanging luwih tuku kertu hadiah (+ 12.33% YoY).

InMarket

Nggawe pesen preinan lan nyengkuyung blanja liwat saluran seluler lan digital bakal dadi katrampilan sing dibutuhake para pemasar supaya bisa ditampa sajrone pirang-pirang taun.  

70% kertu bingkisan ditebus sajrone 6 wulan tuku.

Paytronix

Nalika pariwara seluler kanthi historis mengaruhi, kita kudu eling karo tantangane sing unik: konsumen sing mbukak blanja ing layar sing luwih cilik tegese kurang real estate kanggo pariwara. Kajaba iku, kecenderungan nggulung ing piranti seluler tegese jangka perhatian luwih cekak tinimbang sadurunge ing antarane iklan sing padha. 

Iki nggawe luwih penting kanggo misahake merek sampeyan, priksa manawa olahpesen kreatif ngirim pesen sing tepat kanthi ringkes, bisa lenggah karo para calon pembeli, lan tumindak sing nyebabake asil sing dikarepake. Langkah kapisan kanggo nduduhake tutul pribadi kanggo konsumen yaiku saka proses kreatif ing mburine pemasaran produk. 

Miwiti Kanthi Rencana Game lan Piranti sing Tepat

Langkah penting pisanan sadurunge nulis tembung salinan yaiku ngerti rong pilar penting:

  • Sampeyan pengin sapa tekan?
  • Opo tumindak sampeyan pengin dheweke njupuk? 

Sadurunge nyoba olahpesen lan perumpamaan, luwih dhisik mundur lan pikirake babagan apa sing bakal ditindakake. Apa sampeyan nyoba nambah kesadaran kanggo merek sampeyan? Apa sampeyan ngenalake produk anyar menyang pasar? Apa sampeyan nyoba nyepetake penjualan? 

Ing lingkungan seluler, kemungkinan kabeh target kasebut ora bakal bisa ditindakake, nanging kanthi rencana game sing bener, sampeyan bisa nggawe kampanye kanthi tambahan tambahan kanggo nggawe keterlibatan ing target kasebut. Pemikiran linier iki bakal ngidini sampeyan ngilangi swara lan nggawe wayahe merek sing pengaruh.

Duwe Campuran Piranti sing Bisa Dipilih

Sawise sampeyan negesake strategi lan target sing jelas, coba pilih alat. Ana macem-macem alat kanggo mesthekake implementasi kreatif sampeyan sukses - golek locator, kemampuan media kaya, video, konten sosial sing ana, lan liya-liyane. 

Kanggo campuran digital, gumantung karo alat digital kaya interaktivitas lan gamifikasi dadi blok pamblokiran kampanye sing sukses lan ngewangi merek sing misuwur. Ora preduli saka kemasan kreatif, keterlibatan lan ajakan tumindak sing jelas penting banget kanggo olahpesen kreatif sing cocog karo konsumen kanthi cara sing migunani lan pengaruh. 

Gabungake Konten Kertu Hadiah yen relevan

Diwenehi munggah kanthi cepet saka hadiah SIM ing musim liburan iki, promosi kertu hadiah dhewe lan tambahake saran sing relevan kanggo nyengkuyung panggunaan. Iki kalebu tautan sing migunani ing kabeh olahpesen sing ngidini pangguna mriksa saldo lan entuk rekomendasi sing relevan adhedhasar tuku sadurunge, supaya sing nampa kertu hadiah entuk inspirasi adhedhasar tren pembeli kolektif utawa prilaku tuku acara tartamtu. . 

Crita Sukses kanggo Inspirasi Strategi

Ing saben wektu tantangan kanggo para pengiklan, ana pemenang gawan; merek sing rame nganggo strategi sing dipikirake, kreatif, lan presentasi sing dinamis. Mangkene sawetara kampanye sing nggabungake saben elemen kasebut kanggo nggawe strategi sing menang: 

  • Akeh Gedhe! - Pengecer Amerika iki nggawe kampanye sing ngirim informasi saben dina babagan hadiah lan penawaran kanggo konsumen. Unit kreatif iki nggabungake galeri konten sing bisa geser kanthi animasi ing saben bingkai, nampilake item liburan sing unik lan animasi kanggo bisa dituduhake karo para pembeli. A toko saiki tombol call to action (CTA) banjur nggawa menyang kaca tuku produk. Iki kreatif banget ing kombinasi karo kemampuan media kaya lan gambar sing nyenengake.
  • Josh Cellars - njupuk pendekatan sing luwih tradisional kanggo kampanye kampanye preinan, nggunakake video layar kanthi pengaruh lengkap. Citra anggur sing diwutahake ing cedhak geni sing padhang nggawe kasus panggunaan sing apik kanggo produk kasebut, lan nggawe produk sing ora bisa dingerteni tanpa nuntut kreativitas saka pamirso. Ing landing page gampang lan elegant, nampilake loro vintage paling dhuwur kanthi link kanggo tuku anggur saiki.

  • STIHL - pemasok alat listrik lan batere internasional nggunakake kampanye bertema liburan lan animasi pembuka nggedhekake tumpukan bungkus kasebut ing tema warna lan alat listrik. Kanthi ngeklik CTA, konsumen entuk pengalaman sing bisa dileret, kanthi lampu preinan ditempelake ing ndhuwur, ing endi sampeyan bisa tuku liwat telung tawaran sing beda. Keterlibatan luwih lanjut nggawe pamirso menyang kaca detail produk lan locator toko kanggo golek toko sing paling cedhak sing adol produke. Kampanye iki nggawe tugas apik kanggo nggabungake animasi lan interaktivitas media sing akeh kanggo nggawe unit sing narik kawigaten sing nggawe kesadharan produk / kesepakatan, uga alat sing apik kanggo nggoleki dealer sing paling cedhak.

animasi desktop

Sukses liburan iki lan sabanjure mbutuhake perusahaan supaya prioritasake kampanye kreatif sing dipersonalisasi sing narik kawigaten konsumen liwat interaktivitas, olahpesen sing migunani, lan gamification. Lan sanajan sing iki bisa uga beda, iki kanggo nggunakake paling ing musim liburan iki. Tetep aman!  

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.